Ventspils 4. vidusskolas skolēnu pašpārvalde aicina savus 9. – 12. klašu skolēnus un viņu draugus 25. aprīlī plkst. 19.30 iegriezt pavasara deju ritmus pavasara ballē „Holivuda”.

Pavasaris ir laiks, kad daba pamostas no garās snaudas. Arī skolēni pamostas un nododas jautrībai, šoreiz ar Holivudas tematiku, zvaigžņu un gaismu ielokā. Pasākumā būs iespēja vērot pašu skolēnu veidotos priekšnesumus, piedalīties dažādās jautrās un kustīgās spēlēs, kā arī vienoties kopīgā dejā. Savus krāšņos tērpus un emocijas būs iespējams iemūžināt īpaši ballei izveidotā foto stūrī.

 

Par mūziku pasākumā rūpēsies jauniešu mūzikas grupa 'On Que''. Šie mūziķi ir ar pieredzi dažādos mūzikas žanros un tie agrāk spēlējuši dažādos citos sastāvos. Viņi ir piedalījušies festivālos Krievijā, Somijā, Vācijā un arī tepat Latvijā. Kaut arī kā grupa viņi pastāv nedaudz vairāk kā gadu, viņi ir lieliski saspēlējušies, paši komponē un izpilda savas kompozīcijas.

 

Pieteikties pasākumam un rezervēt galdiņu ir iespējams pie Ventspils 4. vidusskolas skolēnu pašpārvaldes biedriem vai direktores vietnieces audzināšanas darbā Margas Tropiņas. Pasākumam var pieteikties tikai Ventspils 4. vidusskolas skolēni un viņu draugi.

 

Pasākums norisinās Ventspils pilsētas domes brīvā laika un aktīvās atpūtas „Atbalsts Ventspils 4. vidusskolas pašpārvaldei” projekta ietvaros. Projekta mērķis ir atbalstīt Ventspils 4. vidusskolas un skolēnu pašpārvaldes darbību, veidot jauniešiem saistošus un kvalitatīvus izklaides pasākumus un popularizēt lietderīgu brīvā laika pavadīšanu. Pasākumu finansiāli atbalsta Ventspils pilsētas dome.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: