Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Dzīves mērķi atraduši laukos

Izvējojušies pasaules plašumos, Ilze un Edgars Birznieki ir atpakaļ savā dzimtajā ciemā Vārves pagasta Ventavā. Viņi audzē dējējvistas un cer attīstīt uzņēmējdarbību laukos.

Saņem citiem adresētas paciņas

Vairākiem ventspilniekiem gadījušās nedienas ar sūtījumu saņemšanu, izmantojot pasta terminālus jeb pakomātus.

 

2.lpp. Viedoklis: „Kokteilis”, laikraksta «Ventas Balss» galvenās redaktores vietniece Līga Gabrāne

«Kādu vakaru mans paziņa no Anglijas atsūtīja man Skaipā saiti uz īsfilmu Eksperts, kas ievietota Youtube, ar piebildi: «Nu gluži kā manā darbā!» Filma ataino asprātīgus dialogus uzņēmuma sapulcē, kurā tiek spriests par ārkārtīgi nopietnu un sarežģītu projektu – septiņu sarkanu līniju novilkšanu, no kurām dažām ir jābūt zaļām vai caurspīdīgām, turklāt neviens nespēj noticēt eksperta teiktajam, ka tas nav iespējams. Izrādās, paziņam šo filmu pārsūtījis pazīstams grieķis, kurš dzīvo un strādā Spānijā.»

3.lpp.

Saņem uzaicinājumu doties uz Ķīnu

Vakar Ventspilī skanēja ķīniešu valoda, jo iepazīšanās vizītē bija ieradušies Ķīnas Republikas Ningbo pilsētas pašvaldības delegācijas pārstāvji.

Studijas augstskolā Austrijas līmenī

Kā nozīmīgs notikums valsts izglītības vēsturē uzskatāma nule notikusī līguma parakstīšana starp Ventspils Augstskolu un kādu Austrijas universitāti.

 

4.lpp. Novadā. Deputāti prasīs atskaiti

Nākamnedēļ novada domes deputāti sanāks kopā, lai neoficiālā sanāksmē apspriestu pašvaldības uzņēmuma Ugāles nami turpmāko likteni.

Mācās no ārvalstu kolēģiem

Ventspils novada dome iesaistījusies projektā, kuras mērķis ir izstrādāt pašvaldības lietpratīgu pārvaldību. Domes priekšsēdētāja nesenie komandējumi ir daļa no dalības tajā.

 

5.-6.lpp. TV programma

 

7.lpp. Latvijai un Ventspilij – 20.Kauliņi krituši veiksmīgi

1994. gada pavasarī, klātesot 33 dalībniekiem, tika dibināta partija Latvijai un Ventspilij. Pie durvīm bija gaidāmās pašvaldību vēlēšanas, kurās partija ieguva visas deputātu vietas. Vēlētāju uzticību un vairākumu domē tā spējusi saglabāt visus garos gadus. Šajā pavasarī partija svin 20 gadu jubileju un aizvien tur savās rokās Ventspils domes stūres ratu. Ievērojamais gadskaitlis tiks atzīmēts, dāvinot pilsētai kokus un atskatoties uz paveiktajiem darbiem.

 

8.lpp. Sports. Laimai Kamzolai pirmais tituls

Galda hokeja sezonā sācies cāļu skaitīšanas laiks – noslēgumam tuvojas turnīri Ventspilī, aizvadīti jau pirmie valsts čempionāti, turklāt ar labiem mūsu sportistu panākumiem.

Klāt pirmais Kurzemes derbijs

Jau rīt risināsies šīs sezonas pirmais Kurzemes futbola derbijs – FK Ventspils savā laukumā uzņems FK Liepāja futbolistus, turklāt abām komandām tā būs šopavasar pirmā spēle uz dabīgā zāliena.

Rekordskaits Latvijas izlasē

Pēc ļoti veiksmīgi aizvadītās Latvijas kausa izcīņas un valsts čempionāta atsevišķos daudzcīņas veidos, vairāki Ventspils vingrotāji nopelnījuši tiesības startēt Latvijas izlases sastāvā.

 

9.lpp. Reklāma.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: