Šodien bērnu dārzā “Saulīte” tika uzvesta teātra izrāde pēc rakstnieces Margaritas Stārastes pasaku motīva “ Tince grib mācīties”.

Apskati foto!

 

Uzvedumā piedalījās visu 8 grupu bērni, viņu audzinātājas, kā arī mūzikas skolotāja. Bērnudārza vadītāja Laima Znotiņa stāsta, ka izrādi visi gaidījuši ar satraukumu sirdīs, jo šī bija pirmizrāde un ģenerālmēģinājums pirms tam nemaz nebija noticis. Arī vecāki bija pielikuši roku izrādes tapšanā, jo paši gatavoja bērniem košus un skaistus kostīmus. Bērni iejutās tādās lomās kā cālēni, bitītes, lācēni, pūcēni, taurenīši, zaķēni, mārītes un pelēni.

 

Izrādē notika arī kāds negaidīts pavērsiens, proti, kad Tince bija iesprostota lāča migā, plānots bija, ka glābt viņu dosies pieaugušie, bet bērni bija tik ļoti iejutušies lugā, ka viens no viņiem pats steidzās glābt Tinci un to arī varonīgi izdarīja.

 

“Viss izdevās ļoti labi, izrāde visiem patika un tagad mēs domājam, kā parādīt lugu arī vecākiem”, stāsta Laima Znotiņa. Bērnudārzā nav tik plašas telpas, lai sanāktu visi bērni un vecāki, tāpēc ir radusies ideja šo lugu uzvest uz Jaunrades nama skatuves.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: