Pēc saulainām, bet salīdzinoši vēsām brīvdienām nākamnedēļ debesis apmāksies un gaidāms arī sniegs, informē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Lai arī šīs nedēļas pēdējās divas dienas būs saulainas, tās būs vēsas - naktīs neliels sals gaidāms gandrīz visā Latvijā, bet dienā gaiss iesils līdz plus 7, plus 12 grādiem. Piekrastes rajonos būs vēl vēsāks, jo vējš pūtīs no Baltijas jūras vai Rīgas līča puses.

Jau nākamās nedēļas sākumā mākoņu daudzums debesīs palielināsies un gaidāmi nelieli nokrišņi. Virs reģiona saglabāsies aukstās gaisa masas, tāpēc ne vien līs, bet gaidāms arī slapjš sniegs un sniegs. Noturīga sniega sega gan neizveidosies, prognozē sinoptiķi. Dienas kļūs vēl vēsākas - gaisa temperatūra dienas laikā nepārsniegs plus 2, plus 7 grādu atzīmi.

Darba nedēļas beigās debesis atkal vairāk skaidrosies un nokrišņi mitēsies. Vējš iegriezīsies no rietumiem, dienvidrietumiem, un atkal pakāpeniski kļūs siltāks. Augstāk gan par plus 6, plus 11 grādiem gaisa temperatūra nepakāpsies.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: