18. maijā Ventspils baptistu draudzes dievnamā, Platā ielā 13 no plkst. 13.00 norisināsies Labo Darbu Diena (LDD).

Pasākumu organizē biedrība "Palīdzības centrs "Spēkavots"", un tā laikā tiks vākti ziedojumi, lai Ventspils bērni un pusaudži ar īpašām vajadzībām varētu piedalīties ikgadējā vasaras nometnē – piedzīvojumu nedēļā "Cerību planēta".

 

LDD aicināts piedalīties ir ikviens – gan kā pircējs labdarības tirdziņā, gan kā ziedotājs, ziedojot pašdarinātas lietas vai mākslas darbus, gan arī kā dalībnieks dažādās radošās darbnīcās. Tāpat pasākumā būs iespēja nofotografēties, kā arī pozēt ielu māksliniekam un tikt pie sava portreta.

 

LDD noslēgumā, plkst. 17.00 visi ir aicināti uz koncertu Baptistu dievnamā. Koncertā piedalīsies mūziķis Valdis Indrišonoks, studija "Mazā Prinča planēta", koris "Nošu planēta", popgrupa "Jūras akmentiņi" un koris "Venda". Ieeja koncertā par ziedojumiem.


Vasaras nometne bērniem un pusaudžiem ar īpašām vajadzībām norisināsies no šā gada 2. jūlija līdz 6. jūlijam. Nometnē ik gadu piedalās 50 dalībnieki no visas Latvijas, no tiem trešdaļa ir Ventspils bērni un pusaudži, kā arī bērni, kuriem nav veselības problēmu. Nepilnas nedēļas laikā bērniem tiks dota iespēja iepazīties un sadraudzēties ar citiem, sev līdzīgiem bērniem, kā arī mācīties pieņemt vienam otru. Nometnē darbojas arī 30 brīvprātīgie darbinieki (speciālisti un brīvprātīgie jaunieši), no tiem vairāk nekā puse ventspilnieki, kuri gūst praksi aprūpējot īpašos bērnus.

 

Video par pagājušās vasaras nometni varat noskatīties Ventspils baptistu draudzes mājas lapā - www.vbd.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: