16. maijā plkst. 19.00 teātra namā Jūras vārti koncertu sniegs šansona princese Emma Hamiltone duetā ar brāli Tomasu, izpildot gan savas dziesmas, gan atzītu džeza un šansona dziesmu interpretācijas.

Jaunā dziedātāja dzimusi mūziķu ģimenē, saskaņā ar viņas biogrāfiju, Hamiltone vēl zīdainis būdama gulējusi uz skatuves pītā gultiņā vecāku uzstāšanās laikā.

"Piecu gadu vecumā es mācījos klavierspēli un vēlējos kļūt par mūziķi, bet 15 gadu vecumā klausījos Edīti Piafu, " par sevi stāsta jaunā dziedātāja. Hamiltones mātes ir francūziete, tāpēc franču valoda kā viņa mūzikas izteiksmes līdzeklis nav bijusi nejauša izvēle.

Šobrīd Emma Hamiltone ir Austrālijā atzīta džeza mūziķe, viņa ir parakstījusi līgumu ar ABC, kas izdevis viņas debijas albumu "La musique". Trīs nedēļas pēc albuma iznākšanas tas jau tika iekļauts ARIA džeza skaņdarbu populārākajā desmitniekā.


"Manas uzstāšanās ir saplānotas katru nedēļas nogali nākamo astoņu mēnešu garumā", stāsta dziedātāja, piebilstot, ka nekad no tā nenogurs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: