Tuvākajos gados plānoti vērienīgi darbi, lai labiekārtotu pilsētas dzīvojamos rajonus. Tāpēc Ventspils pilsētas dome aicina iedzīvotājus būt aktīviem, izteikt ieteikumus un izklāstīt savu redzējumu par rajonu attīstību.

Viens no objektiem ir daudzdzīvokļu namu pagalms Embūtes ielā 49, kur četrās vietās pie galvenajām iebraucamajām vietām pagalmā ir uzstādīti stendi ar iespējamiem projekta risinājumiem pagalma labiekārtošanā. Iedzīvotājiem ir izdalītas aptaujas anketas, kur viņi var izteikt savas vēlmes, viedokļus un ieteikumus.

 

P/i „Komunālā pārvalde” aicina iedzīvotājus izteikt savu viedokli arī par Ostgala labiekārtošanu un attīstību nākotnē. Šobrīd paredzēts, ka Ostgalā remonts notiks četrās ielās, taču paralēli remontdarbiem, būtu vēlams, lai iedzīvotāji izteiktu savu viedokli par rajona attīstību. Arī Ostgalā ir uzstādīti 2 stendi.

 

Jau 22. aprīlī Ventspils Pārventas bibliotēkā notika sanāksme, kuras laikā iedzīvotāji aktīvi izteica priekšlikumus par daudzdzīvokļu namu pagalmu rekonstrukciju Celtnieku ielā 4A. Informācija par rekonstrukcijas darbiem pašlaik ir apskatāma uz 3 stendiem un izdales materiālos, taču pilsētnieki aicināti izmantot iespēju informēt par savu redzējumu šo objektu labiekārtošanai nākotnē.

 

Pilsētnieku ieteikumus, priekšlikumus un viedokļus līdz 14. jūnijam varat iemest pastkastītēs uz uzstādītajiem stendiem, iesniegt Iedzīvotāju informācijas centrā, nosūtīt elektroniski uz e-pastu kom.parvalde@ventspils.gov.lv, vai arī izteikt klātienē, ierodoties P/i „Komunālā pārvalde” telpās oficiālajā iedzīvotāju pieņemšanas laikā, pirmdienās no plkst. 16.00 līdz 18.00.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: