Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Būvnieki pieļauj brāķi siltināšanā

Daudzstāvu māju masveida renovācija mūsu pilsētā aktualizējusi būvdarbu kvalitātes problēmu. Lielākais ēku renovācijas pasūtītājs – Ventspils nekustamie īpašumi –, konstatējot brāķi vairākos objektos, pieprasījis būvniekiem novērst defektus un lauzis vairākus līgumus ar darbuzņēmējiem.

Eiro pozīcija sašūpota

Centrālā vēlēšanu komisija nav atradusi argumentus, lai noraidītu biedrības Par latu, pret eiro ierosinājumu ļaut iedzīvotājiem ietekmēt nosacījumus dalībai Eiropas Savienībā, taču noraidījusi ierosinājumu Satversmē ierakstīt, ka lats ir Latvijas nacionālā valūta. Līdz ar to parakstu vākšana tiks sākta, taču pats referendums varētu notikt vien nākamgad – jau pēc eiro ieviešanas.

2.lpp. Viedoklis: „Radio antikampaņa ”, laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Marlena Zvaigzne
«Latvijas radio 1 priekšvēlēšanu laika ilustrācija par Ventspili un ventspilniekiem vakar izskanēja apmēram šādi: Lembergam strādāt un domāt par pilsētas attīstību vispār nav laika, jo viņš sēž tiesā. Darba vietas Ventspilī ir tikai valsts iestādēs, ne privātajā sektorā. Kāds ventspilnieks saka, ka viņam ir darbs, bet sieva saka – nav, jo, lūk, vecais nestrādā to, ko gribot. Jautājums atklāts, kura atbilde ir pareizā?»

3.lpp.

Visas pirtis un SPA darbojas labi

Ventas Balss lasītāji palīdzējuši novērst problēmas Ūdens piedzīvojumu parka SPA zonā. Šīs nedēļas sākumā visas pirtis darbojās ar pilnu jaudu.

4.lpp. Novadā. Vecāki novērtē dāvanu mazulim

Pērn mūsu novadā piedzimuši 129 bērniņi, un viņi visi aizvadītajā sestdienā, tieši pirms Mātes dienas, kopā ar saviem vecākiem bija aicināti piedalīties svinīgā mazuļu godināšanas pasākumā Ugāles tautas namā.

Remontēs jumtus un ielas

Šajā pavasarī iesākti un vasarā iecerēti vairāki remontdarbi. Daudziem no tiem jau noskaidrots būvdarbu veicējs.

Sējas darbi – vēl pilnā sparā

Parasti maija vidū zemnieki labību jau apsējuši, taču šogad pavasaris nāca vēlu, tāpēc vairāki zemnieki joprojām steidz apsēt laukus.

5.lpp.

Ventspils māmiņām dalīs rokasgrāmatas

Ventspils topošajām un jaunajām māmiņām tiks izdalītas bezmaksas rokasgrāmatas Gribu būt māmiņa.

Pēc ventiem un piedzīvojumiem

Šo sestdien, kad Piedzīvojumu parkā tiks atklātas jaunās atrakcijas, interesentiem būs arī iespēja nopelnīt ventus.

Rosība Piedzīvojumu parka atrakcijās

Kamēr Piedzīvojumu parka jaunās atrakcijas vēl tikai top, vairākas esošās jau darbojas pilnā sparā. Tās labprāt izbauda arī pilsētas viesi.

 

6.lpp. Sports. Tuča uzvar Baltijas čempionātā

Jelgavā norisinājās Latvijas un Baltijas čempionāts airēšanā garajās distancēs, kurā vienīgo uzvaru no ventspilniekiem izdevās izcīnīt Dignai Tučai – viņa bija pārliecinoši ātrākā sieviešu smaiļotāju četru kilometru sacensībās.

Studenti paliek bez LBL2 godalgām

Izšķirošo cīņu par Latvijas Basketbola līgas (LBL) 2. divīzijas bronzas medaļām aizvadījuši Ventspils Augstskolas basketbolisti. Viņi diemžēl ar 57:70 piekāpās Jelgavas 2 spēlētājiem un līdz ar to noslēdza čempionātu ceturtajā vietā.

Ventspils dublieri sakauj liepājniekus

Latvijas futbola 1. līgas čempionātā izcilu panākumu guvuši FK Ventspils dublieri, kas sestās kārtas spēlē savā laukumā ar 5:0 (2:0) sakāva Liepājas Metalurgu, vienu no saviem visprincipiālākajiem pretiniekiem.

7.lpp.

Vāks līdzekļus īpašajiem bērniem

Sestdien baptistu draudzes dievnamā notiks Labo darbu diena. Iegūtos līdzekļus izmantos vasaras nometnes organizēšanai bērniem ar īpašām vajadzībām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: