Uzņēmēji aicināti piedalīties Latvijas uzņēmēju delegācijā Latvijas Valsts prezidenta Andra Bērziņa oficiālajā vizītē Turkmenistānā no 13. līdz 15. maijam.

Turkmenistāna ir viens no Latvijas lauksaimniecības, pārtikas un citu preču noieta tirgiem. Savukārt no Turkmenistānas visvairāk ieved mašīnas, mehānismus un elektriskās iekārtas. Ar Turkmenistānu iespējama sadarbība arī tranzīta un loģistikas, tūrisma, izglītības, medicīnas, ceļu būves, celtniecības, informācijas tehnoloģiju, atjaunojamo energoresursu u.c. nozarēs.

Uzņēmējiem būs nodrošinātas individuālas biznesa tikšanās ar Turkmenistānas uzņēmējiem, kā arī biznesa kontakti forumā un nozaru pārstāvju tikšanās. Pie ieguvumiem pieskaitāmi arī kontakti ar valsts institūciju un tirdzniecības veicināšanas organizāciju pārstāvjiem, kā arī ar Latvijas delegācijas dalībniekiem.

Interesentiem jāaizpilda dalībnieku pieteikuma anketa ne vēlāk kā līdz 2013. gada 7. maijam. Lai dotos uz Turkmenistānu, ir nepieciešamas vīzas, tāpēc lūgums ievērot pieteikšanās termiņu!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: