Jauniešu organizētā ballītē kādā privātmājā smagus ķermeņa apdegumus guvis nepilngadīgs zēns. Policijai ir aizdomas par ļaunprātīgu rīcību, bet liecības par notikušo šobrīd ir pretrunīgas.

Par notikušo policija saņēmusi informāciju no medicīnas iestādes, kas informēja, ka 1. maija agrā rītā Ventspilī no kādas privātmājas slimnīcā nogādāts 16 gadus vecs jaunietis ar smagiem apdegumiem. Pēc sākotnējās informācijas viņš, iespējams, apliets ar degšķidrumu un aizdedzināts.

Notikuma vietā nekavējoties ieradās policija, bet lielākā daļa jauniešu privātmāju, kurā bija norisinājies jauniešu pasākums, jau bija atstājuši. Policija sākusi kriminālprocesu, un šobrīd noskaidrots, ka iepriekšējā vakarā privātmājā pulcējušies aptuveni 30 jaunieši vecumā no 14 līdz 18 gadiem, kuri sarīkojuši pasākumu bez pieaugušo kontroles.

Pašlaik saistībā ar notikušo tiek pārbaudīts kāds 16 gadus vecs jaunietis, bet liecības par notikušo ir pretrunīgas. Tādēļ policija aicina pieteikties visus jauniešus, kuri bija klāt šajā pasākumā un var sniegt jebkāda veida informāciju.

Pēc mediķu teiktā cietušais jaunietis guvis 28% ķermeņa apdegumus un turpmākai ārstēšanai pārvests uz Rīgu.

Jāpiebilst, ka izmeklēšanai ikviena liecība ir ļoti svarīga, jo tikai tā var noskaidrot precīzus notikušā apstākļus un iesaistītās personas.

Vienlaikus policija aicina gan jauniešus, gan viņu vecākus ar atbildību izturēties pret šāda veida ballītēm, kas tiek organizētas un norit bez pieaugušo kontroles, jo nereti tās var beigties ar smagām sekām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: