20. aprīlī notiks visas Latvijas talka, kurā aicināti piedalīties arī ventspilnieki. Ik gadu talkai piesakās arī dažādi uzņēmumi ar mērķi saliedēt kolektīvu un sakopt apkārtējo vidi.

„Komunālā pārvalde” aicina kolektīvus būt aktīviem un pieteikties jau laicīgi arī šogad. Pieteikšanos var veikt darbdienās, telefoniski zvanot uz numuru – 29471342. Dalība talkā ir bez maksas, tāpēc tiek aicināti visi kolektīvi, kuri vēlas apvienoties, lai sakoptu apkārtējo vidi.

 

2012. gadā talkā Latvijā kopā piedalījās 210 000 talcinieki, kas ir par 20 000 vairāk nekā gadu iepriekš. Arī Ventspils pilsētā pērn bija liela atsaucība un „Komunālā pārvalde” cer, ka arī šogad talkā īpaši aktīvi piedalīsies ventspilnieki, jo Ventspilī paredzēts ne vien sakopt apkārtējo vidi, bet arī iestādīt vairāk kā 130 koku.

 

Talkas laikā koki tiks stādīti Kurzemes ielā, kur plānots iestādīt ap 100 piramidālo ozolu, kā arī Pasiekstes ielā, kur iestādīs aptuveni 35 sarkanos ozolus. Lai kolektīvs pieteiktos stādīt kokus, lūgums zvanīt 29472038.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: