Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Cīnīsies par Baltijas finālu

BK Ventspils basketbolistiem šosezon ir teicama iespēja pirmo reizi iekļūt Baltijas Basketbola līgas (BBL) finālā. Lai to paveiktu, viņiem šovakar atbildes spēlē pret Igaunijas Kalev/Cramo basketbolistiem nepieciešama uzvara ar vismaz četru punktu pārsvaru. Uzdevums nav grūts, bet visi kopā, atbalstot ventspilniekus, mēs varam palīdzēt to realizēt!

Iekrīt ātro kredītu lamatās

Ātro kredītu sērga inficē arvien vairāk cilvēku. It īpaši jauniešus, kuru neapdomīgās rīcības sekas nereti nākas izstrēbt viņu vecākiem.

2.lpp. Viedoklis: „Plēš septiņas ādiņas ”, laikraksta “Ventas Balss” žurnāliste Dace Vašuka.

«Beidzot valsts amatpersonas sarosījušās ierobežot bezprātu un reketu, kas notiek ātro kredītu lauciņā. Izrādās, visu laiku šis bizness notika absolūti nekontrolēti, bez jebkādu augstākstāvošu institūciju uzraudzības. Tas bezizejā iegrūdis daudzus, kas pamanījušies iedzīvoties tādos parādos, kas daudzkārt pārsniedz kopējo aizņēmuma summu.»

3.lpp.

Lemj par labu Latvenergo meitai

Ventspils novada dome ārkārtas sēdē pieņēmusi vēl vienu lēmumu par labu valsts nozīmes elektroapgādes projekta Kurzemes loks ieviešanai.

Lūdz palīdzību tēva meklēšanā

Šodien aprit jau nedēļa, kopš bez vēsts pazudis 72 gadus vecs pārventnieks. Viņa tuvinieki ir izmisuši un lūdz līdzcilvēku palīdzību.

4.lpp.

Briežu ragiem ir īpaša aura

Ugālniekam Ērikam Plūksnam, mežkopim trešajā paaudzē, ir interesants vaļasprieks. Viņš darina rotas, izmantojot briežu ragus, bet traukus – liekot lietā dažnedažādas formas kokus.

Paplašina elektrības karšu saņēmēju loku

Ventspils domes priekšsēdētāja vietnieks Didzis Ošenieks parakstījis līgumu, kas paredz paplašināt to personu loku, kuras var saņemt Latvenergo dāvanu kartes šā gada norēķiniem par elektrību.

5.lpp.

Lielā diena ir klāt

Sērsnu laikam beidzoties, mēs sagaidām pavasari, kurš nāk ar Lielo dienu. Nu gaisma turēsies ilgāk par tumsu, diena būs garāka par nakti.

6.lpp. Sports. Egendorfa – trešā ziemas čempionātā

Latvijas Jātnieku federācijas (LJF) ziemas čempionāta sacensībās šķēršļu pārvarēšanā ļoti veiksmīgi startēja Unda Egendorfa ar zirgu Lēdiju. Izcīnot otro vietu pēdējā posma sacīkstēs, viņa spēja ielauzties arī labāko trijniekā čempionāta kopvērtējumā.

Ar vienu soli pusfinālā

Cīņu Latvijas volejbola 1. līgas izslēgšanas spēlēs uzsākuši VK Ventspils volejbolisti, pirmajā ceturtdaļfināla mačā gūstot pārliecinošu uzvaru ar 3:0 pār Latvijas Universitāti (LU) un tādējādi nonākot viena panākuma attālumā no turnīra pusfināla.

7.lpp. Budžets–2013: ekonomika. Dominē mazie un vidējie uzņēmumi

Šogad pilsētas pašvaldība turpina iesākto, veidojot labvēlīgus nosacījumus augošai, daudznozaru, sabalansētai un daudzveidīgai ekonomikai. Šā gada budžets prognozē iedzīvotāju ienākuma nodokļa pieaugumu un paredz novirzīt vairāk nekā 3 miljonus latu ekonomiskās darbības atbalstam.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: