Divas dienas sporta nama „Centrs” sporta zālē notika 17. starptautiskās sacensības kikboksā Latvia OPEN 2013, kurās veiksmīgi startēja arī Ventspils kikbokseri.

Sacensības notika kick-light un K-1 veidos pa svaru kategorijām, junioru un pieaugušo konkurencēs vīriešiem un sievietēm. Tajās kopumā piedalījās 147 sportisti no Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas, Krievijas, Kazahstānas un Latvijas. Ventspils kikbokseriem šīs sacensības izvērtās patiešām veiksmīgas, jo kopumā iegūtas četras zelta un trīs bronzas godalgas.

 

Pāvels Haritonovs  uzvarēja gan K-1, gan kick-light kategorijā, savukārt Romāns Biņkovskis  bija trešais K-1 un uzvarēja kick-light. Kikboksā zelts arī Aleksandram Haņinam, bet Gļebs Gorbačovs un Kirils Matvejčuks izcīnīja bronzas godalgas.

 

Sacensības organizēja Sporta klubs „Favorīts” sadarbībā ar Latvijas kikboksa federāciju, LR Izglītības un Zinātnes ministrijas Sporta departamentu, Ventspils pilsētas pašvaldību, Olimpisko centru „Ventspils” un Latvijas Sporta federāciju padomi.

 

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: