Lai popularizētu šovasar Ventspilī Latvijas Jaunatnes Olimpiādi vasaras sporta veidos, Ventspils pilsētas pašvaldība sadarbībā ar Latvijas Olimpisko komiteju izsludināja ideju konkursu par Latvijas Jaunatnes vasaras Olimpiādes 2013 logo skiču konkursu.

Ņemot vērā, ka konkurss par Latvijas Jaunatnes vasaras Olimpiādes 2013 logo skiču izgatavošanu noslēdzās bez vēlamā rezultāta, tiek izsludināts atkārtots konkurss.

 

Skiču konkurss tiek rīkots ar mērķi iegūt mākslinieciski augstvērtīgu logo ar iespēju to turpmāk izmantot kā Latvijas jaunatnes vasaras Olimpiādes atpazīstamības zīmi dažādiem reklāmas materiāliem, suvenīriem, veidlapām, gan arī masu medijos.

 

Latvijas Jaunatnes vasaras Olimpiādes logo ir jābūt mākslinieciski inovatīvam, tam jāsimbolizē Latvijas Olimpiskās spēles Ventspilī.

 

Latvijas Jaunatnes vasaras olimpiāde notiek reizi divos gados, 2013. gadā notiks Ventspilī no 13. jūnija līdz 15. jūnijam. Labākie jaunie sportisti sacenšas pašvaldību komandu sastāvos olimpiskajos sporta veidos, izcīnot ceļazīmi uz Eiropas Jaunatnes olimpiādi.

 

Par izsludināto konkursu:

Konkursa darbi jāiesniedz līdz 25. martam Ventspils pilsētas domes Sporta pārvaldē, Sporta ielā 7/9, Ventspilī . Papildu paskaidrojumus par konkursa norisi, kā arī papildu informāciju var saņemt pa tālruni 63624412 vai e-pastā karlis.gubats@ventspils.gov.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: