Kā jau ziņots, šogad Ventspilī izbūvēs piecus jaunus bērnu rotaļu laukumus. Lai informētu ventspilniekus un pilsētas viesus par rotaļu laukumu atrašanās vietu un to izskatu, tiks uzstādīti speciāli plakāti.

Šonedēļ plānots uzstādīt plakātus divās vietās – Rindas ielā 25 un Talsu ielā 12. Šāda informācija ir nepieciešama, lai informētu ventspilniekus par vairākiem pilsētā veicamajiem darbiem. Uzstādot plakātus, P/i „Komunālā pārvalde” cer palīdzēt vizualizēt jaunos objektus un iepazīstināt ventspilniekus ar jaunajām rotaļu vietām, kā arī ļaut iedzīvotājiem izteikt savu viedokli.

 

No būvdarbu uzsākšanas brīža līdz darbu nodošanai ekspluatācijā paiet ilgs laiks. Tādēļ plakāti galvenokārt domāti, lai cilvēki būtu informēti par rotaļu laukumu būvniecību no lēmumu pieņemšanas brīža līdz pat projekta nodošanai lietošanā.

 

Tuvākajās nedēļās papildus plakāti tiks izvietoti arī Inženieru ielā 93, Brīvības ielā 21A un Lidotāju ielā 17A, kur atradīsies pārējie trīs jaunie rotaļu laukumi. Kā jau minēts, rotaļu iekārtas atjaunos arī „Bērnu pilsētiņā” un bērnu parkā „Fantāzija”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: