Treniņnometnē Turcijā vēl divas pārbaudes spēles aizvadījuši FK Ventspils futbolisti, ar diviem dažādiem sastāviem cīnoties ar Baltkrievijas čempionāta komandu Torpedo/BelAZ.

Pirmajā mačā baltkrievi sastāvā bija iekļāvuši arī vārtsargu Pāvelu Česnovski, kurš salīdzinoši nesen aizstāvēja arī FK Ventspils krāsas. Rezultātu mača 23. minūtē atklāja Vladislavs Kozlovs, kurš, veicot nelielu reidu laikuma centrā, ar kreiso kāju precīzi sita no metriem 25. Līdz pārtraukuma rezultāts vairs nemainījās, bet otrajā puslaikā sāncenšiem izdevās atbildēt arī ar savu precīzo sitienu, un spēle noslēdzās neizšķirti 1:1.

Arī otrajā mačā komandas vienojās par miera līgumu, tiesa šoreiz iztiekot vispār bez vārtu guvumiem – 0:0. Iespējas izcelties ar precīziem sitieniem bija abām komandām, taču šoreiz aizsardzība izrādījās pārāka par uzbrukumu.

Ventspils – Torpedo BelAZ 1:1 (1:0)

Vārti: Kozlovs

Ventspils: Uvarenko, Timofejevs, Smirnovs, Dubra, Kurakins, Suhanovs, Tarasovs, Žigajevs, Trahnišvili, Jančuks, Kozlovs (uz maiņu iznāca Pauļuss)

Ventspils – Torpedo BelAZ 0:0

Ventspils: Mihailičenko, Mukins, Bezušenko, Freidgeims, Tidenbergs, Vērdiņš, Suhanovs, Žatkins, Pauļuss, Ahmeds, Turkovs 

fkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: