Ventspils Ūdens piedzīvojumu parks 1. septembrī, verot durvis pēc vasaras pārtraukuma, piedāvā vecākiem palīdzēt sarūpēt pārsteigumu savai mazajai atvasei uzsākot skolas gaitas.

 

Apmeklējot Ūdens atrakciju un SPA kompleksu kopā, no 1. līdz 5. septembrim vecākiem par pirmklasnieku ieejas maksa nebūs jāmaksā.

 
Sākot no 1. septembra, pēc vasaras brīvdienām klientiem atkal būs pieejams lielais un mazais baseins, atlētikas zāle, kā arī Ūdens atrakciju un SPA komplekss ar sāls istabu, pirtīm, burbuļvannām, slidkalniņiem, bērnu un lielo viļņu baseinu. Uz gardām pusdienām vai kādu kafijas pauzi gaidīs arī kafejnīca "Ūdensroze".
 
Lielais un mazais baseins, kā arī atlētikas zāle darba dienās strādās no plkst. 8.00 līdz plkst. 22.00, bet sestdienās un svētdienās no plkst. 9.00 līdz plkst. 19.00. Savukārt Ūdens atrakciju un SPA komplekss darbosies darba dienās no plkst. 12.00 līdz plkst. 22.00, sestdienās no plkst. 9.00 līdz plkst. 22.00 un svētdienās no plkst. 9.00 līdz plkst. 19.00.
 

Sīkāka informācija ar cenām un aprakstu par Ūdens piedzīvojumu parka pakalpojumiem pieejama mājas lapā www.udensparks.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: