Ventspils aerobikas klubs A klase savu 10. gadu jubileju plāno atzīmēt, atklājot starptautisku interneta portālu aerobikas profesionāļiem un arī interesentiem.

  «Jaunais portāls sauksies e-trainerclub.com, tajā fitnesa treneri no visas pasaules varēs veidot savus profilus, būs plaša datu bāze ar vingrinājumiem, būs pieejama informācija par apmācībām Eiropā un Krievijā, būs iespēja līdzīgi kā draugos komunicēt savā starpā, dalīties pieredzē ,organizēsim videokonferences u.c.,» stāsta aerobikas kluba vadītāja Iveta Valtenberga.

Šā gada laikā aerobikas klubs no biedrības pārtapis par SIA A Class International, kas Biznesa inkubatora paspārnē attīsta inovatīvus fitnesa produktus.

Interneta portāls ir viens no tiem. Sākotnēji tā atvēršana bija plānota šajā rudenī, taču, darbiem kavējoties, atklāšana pārcelta uz gadu miju.

Galvenais portāla atklāšanas pasākums iecerēts Rīgā, taču atskaņas būšot arī Ventspilī. «Lai arī mūsu galvenā mērķauditorija ir ārzemēs – Vācijā, Krievijā un citur, pirmo prezentācijas pasākumu rīkosim Latvijā, jo pie viena atzīmēsim arī 10 gadu jubileju,» stāsta Iveta.

Paralēli portāla izveidei tiek attīstīts Ivetas izgudrojums – Quadro training treniņu sistēma – un citi produkti.

Strādājot pie lielajiem attīstības plāniem, netiek aizmirsts arī par aerobikas nodarbībām, kas tāpat kā pagājušajā sezonā notiek Ventspils peldbaseina telpās. Viens no jaunākajiem nodarbību veidiem ir pasaulē plaši pazīstamā, bet pie mums vēl ne tik plaši zināmā – zumba. Šajās nodarībās tiek izdejoti salsas, bačatas, merengas, hip-hopa u.c. deju ritmi. Taču nav vajadzīgas priekšzināšanas, nav vajadzīgs deju partneris.

Rudenī iecerēti arī vairāki pasākumi, kuros nodarbības būs iespējams apmeklēt bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: