Lai uzlabotu pasažieru apkalpošanas kultūru un piesaistītu pasažierus, pašvaldības SIA „Ventspils reiss” starppilsētu maršrutos ieviests jauns pakalpojums – bezmaksas WiFi internets.

Ar WiFi rūteriem aprīkoti starppilsētu autobusi, kas regulāri apkalpo  maršrutus uz Rīgu, Liepāju, Kuldīgu un Jelgavu. Kā liecina pašreizējie novērojumi, visaktīvākie šī pakalpojuma izmantotāji ir jaunieši, kas sazinās sociālajos tīklos, tādējādi īsinot ceļu, kā arī pasažieri, kas izmanto internetu darba vajadzībām. Līdz šim pašvaldības SIA „Ventspils reiss” par jauno pakalpojumu saņēmis tikai pozitīvas atsauksmes.

Autobusos, kuros pieejams WiFi internets, izvietotas informatīvas uzlīmes.

Jautājums par WiFi interneta pieejamību starppilsētu maršrutos īpaši aktualizējās šī gada vasarā, tāpēc iepriekš tika veikta dažādu mobilo sakaru operatoru piedāvājumu izvērtēšana un pakalpojuma testēšana, lai izvēlētos labāko variantu.

Pašvaldības SIA „Ventspils reiss” regulāri rūpējas par apkalpošanas kultūras uzlabošanu, nodrošinot  gan apmācības autobusu vadītājiem, gan veicot pasažieru aptaujas apmierinātības līmeņa noteikšanai, gan apkopojot iedzīvotāju priekšlikumus un veicot nepieciešamās izmaiņas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: