Svētdien jau piekto reizi Ventspilī un jau trešo Ventspils baptistu baznīcā norisinājās labdarības koncerts „No debesīm es atnesu...”, kura laikā tika vākti ziedojumi bērniem ar īpašām vajadzībām.

Jau pie ieejas ikvienu koncerta apmeklētāju ar pateicības velti sagaidīja atbalsta centra „Cimdiņš” bērni. Koncerta laikā tika saziedoti 1050,52 lati, kas tiks nodoti atbalsta centram „Cimdiņš”, kura speciālisti zina un vislabāk var novērtēt, kuram bērniņam palīdzība nepieciešama vissteidzamāk. Koncerta laikā ikviens varēja sajust Ziemassvētku tuvošanos. Par sirsnīgu un labestīgu muzikālo noformējumu koncertā rūpējās mūziķis Valdis Indrišonoks un Ventspils popgrupa „Jūras akmentiņi”.

Politiskās partijas „Latvijai un Ventspilij” valdes priekšsēdētājs Aivars Lembergs pateicās ikvienam, kuram bija iespēja palīdzēt, un novēlēja, lai Ziemassvētkos ikvienu pavada labestība un mīlestība. Savukārt atbalsta centra „Cimdiņš” bērni klātesošajiem kā pateicību sniedza priekšnesumu no sava Ziemassvētku uzveduma. Atbalsta centra „Cimdiņš” vadītāja Ieva Sāmīte – Cērpa pateicās gan koncerta organizētājiem, gan māksliniekiem, gan ziedotājiem un aicināja apmeklēt atbalsta centru „Cimdiņš”, lai saņemtu „Cimdiņa labo darbu veiksmes pogu”.

Koncerta organizētāji jo īpaši pateicas Lūcijai Boitmanei un popgrupai „Jūras akmentiņi”, mūziķim Valdim Indrišonokam, pasākuma vadītajai Danai Reizniecei-Ozolai, Ventspils baptistu draudzes sludinātājam Pēterim Tervitam un visiem, kuri ar savu laiku un ieguldīto darbu palīdzēja tapt brīnišķīgam un sirsnīgam koncertam, kā arī tiem uzņēmējiem un privātpersonām, kuri līdzekļus ziedoja atbalsta centra „Cimdiņš” kontā.

Labdarības koncertu bērniem ar īpašām vajadzībām „No debesīm es atnesu...” organizē politiskā partija „Latvijai un Ventspilij”. Labdarības koncerta organizēšanas izdevumus no personīgajiem līdzekļiem sedz politiskās partijas "Latvijai un Ventspilij" valdes priekšsēdētājs Aivars Lembergs.

Koncertā  tiek vākti ziedojumi atbalsta centra ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām „Cimdiņš” bērniem. Palīdzība nepieciešama vairākiem bērniem – kāds gaida, kad varēs apmeklēt īpašu ārstēšanās, rehabilitācijas kursu, vingrošanu vai masāžas, kādam nepieciešama specializēta bezgluteīna pārtika.

Ventspilī kopumā ir ap 150 bērnu ar īpašām vajadzībām, kuriem ir redzes, dzirdes, valodas, kustību un garīgās attīstības traucējumi. Atbalsta centrs ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām "Cimdiņš" ir vieta, kur šie bērni var saņemt psiholoģisko atbalstu, pedagoģiskas konsultācijas un nodarbības, ārsta – rehabilitologa konsultācijas, Montesori nodarbības, logopēda pakalpojumus, mūzikas nodarbības, darbnīcas un attīstošas nodarbības sensorajā istabā.

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: