Ir apstiprināti saistošie noteikumi „Par nodokļu atbalsta pasākuma piemērošanu nekustamā īpašuma nodoklim un ar to saistītajiem maksājumiem Ventspils pilsētas pašvaldībā”.

Nodokļu atbalsta pasākums ir vienu reizi veicams pasākums nokavējuma naudas un daļējas soda naudas dzēšanai tiem nodokļu maksātājiem, kas līdz noteiktam brīdim samaksā nodokļu pamatparādu.

 

Saistošie noteikumi nosaka, ka nodokļu atbalsta pasākums tiek piemērots nekustamā īpašuma nodoklim un ar to saistītajiem maksājumiem par Ventspils pilsētas pašvaldības administratīvajā teritorijā esošajiem nekustamajiem īpašumiem.

 

Personas, kam uz 2011. gada 1. septembri ir nekustamā īpašuma nodokļa pamatparāds un nokavējuma nauda, nodokļu atbalsta pasākuma ietvaros varēs apņemties samaksāt pamatparādu ne ilgāk kā 5 gadu laikā (katra maksājuma ne mazāk kā Ls 50), pašvaldībai dzēšot aprēķināto nokavējuma naudu.

 

Lēmums pieņemts pamatojoties uz Nodokļu atbalsta pasākuma likuma un Ministru kabineta noteikumiem Nr. 600 „Nodokļu atbalsta pasākuma īstenošanas kārtība”, kas stājās spēkā šā gada 12. septembrī.

 

Minētie saistošo noteikumi stājas spēkā nākošajā dienā pēc to pieņemšanas un tie būs pieejami Ventspils pilsētas portālā un Iedzīvotāju informācijas centrā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: