Bassketbola klubs "Ventspils" otrdien plkst. 19 aizvadīs pirmo pirmssezonas pārbaudes spēli savā laukumā, tikoties ar Ukrainas klubs "Odessa".

"Ventspils" basketbolisti jau tikās ar Ukrainas klubu no Odesas un izcīnīja uzvaru ar rezultātu 77:55. Spēle notika Kandavā, kur Ukrainas klubs aizvada pirmssezonas treniņnometni. Šajā mačā ventspilniekiem nevarēja palīdzēt uzbrucēji Mārtiņš Meiers un Artūrs Bērziņš, kuri nacionālās izlases sastāvā piedalījās Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā, bet nu atgriezušies kluba rīcībā. "Odessa" kluba sastāvā otro sezonu pavadīs amerikāņu aizsargs Džastins Lavs, kurš trīs sezonas spēlējis arī "Ventspils" sastāvā (2004/05, 2006/07 un 2007/08).

Pirmajā savstarpējā pārbaudes spēlē "Ventspils" rindās rezultatīvākais ar 16 iemestajiem punktiem bija Donalds Simss, 12 guva Jānis Timma, bet desmit pievienoja Akselis Vairogs.

"Ventspils" līdzjutēji laipni gaidīti uz pirmo mājas spēli šajā sezonā. Ieeja uz spēli ir bez maksas. Skatītājiem sēdvietas tiks atvēlētās A,B,C,D sektoros (ieeja no Sporta ielas puses).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: