Laikraksta “Ventas Balss” otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.
Igauņi sajūsmā par Ventspili
Aptuveni 170 igauņu velotūristiem bija iespēja papriecāties par Ventspils veloceliņu tīklu un mūsu pilsētas jaukumiem. Viņi par redzēto bija patīkami pārsteigti.

Reibumā iedzen grāvī fūri
Ventspils novadā pie Leču pagrieziena vakar grāvī mētājās fūre. Visticamāk, reibuma dēļ autovadītājs neievēroja Stop! zīmi.


2.lpp. Viedoklis. “Piedzīvojumi un pārdzīvojumi”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.
«Pirmdienas rīts Ventspils pusē un Latvijā sākas ar neparastiem notikumiem. Uz Kuldīgas ceļa pie pagrieziena uz Liepāju, lielā fūre bija apmetusies uz sāniem. Labi, ka notikums beidzās tikai ar materiālajiem zaudējumiem un šoferis nāvējoši necieta, ne arī kāds cits satiksmes dalībnieks negāja bojā.»


3.lpp.

Par ceļiem maksās arī ārzemnieki
Gatavojot publikāciju par valdības atbalstīto autoceļu finansēšanas modeli, ar jautājumiem vērsāmies Satiksmes ministrijā. Nu esam saņēmuši ministrijas atbildes.

Lidmašīna nolaižas uz šosejas
Vakar uz Ventspils–Rīgas šosejas avārijas nosēšanos, uz brīdi traucējot auto satiksmei, veica lidmašīna. Notikuma aculiecinieks bija Ventspils mērs Aivars Lembergs, kurš citus par dīvaino gadījumu informēja ar Twitter starpniecību.  

Kopā ar paziņām nonāvē brāli

Tārgales pagastā trīs vīrieši līdz nāvei piekāvuši 53 gadus vecu vīrieti. Viens no sitējiem bija mirušā miesīgais brālis.

4.lpp.
Zanda dzīvo, kā prot
Skandalozās filmas Ģimenes lietas galvenā varone Zanda Zvaigzne sazinājās ar redakciju, jo vēlas, lai pagasts ļauj viņai tikties ar bērnu tēvu un vienlaikus brāli Valdi.


5.lpp. Brīvostas ziņas


6.lpp. Sports. Saito, Pauļum un Tarasovam – pirmie
Pie trīspadsmitās uzvaras Latvijas Virslīgas čempionātā futbolā ticis FK Ventspils, kas savā laukumā ar 5:0 (2:0) sagrāva vienu no turnīra pastarītēm Rīgas Daugavu, turklāt šajā mačā ar pirmajiem vārtu guvumiem ventspilnieku sastāvā izcēlās uzreiz trīs spēlētāji.
U18 basketbolisti Eiropas sešniekā
Latvijas U18 vīriešu basketbola valstsvienībai tikai nedaudz pietrūcis, lai kvalificētos 2013. gada U19 pasaules čempionātam. Mūsējie šī gada Eiropas čempionāta izšķirošajā spēlē ar 51:80 piekāpās Spānijas valstsvienībai, tādējādi turnīru noslēdzot sestajā vietā.
Valteri gatavi izskatīt arī Ventspils piedāvājumu
Var pilnīgi droši teikt, ka Latvijas basketbola mierīgo dīķi šovasar visvairāk satricināja ziņa par brāļu Sanda un Kristapa Valteru ierašanos Ventspilī – nevis lai spēlētu, bet trenētos. Kā solījuši, brāļi pagājušās nedēļas beigās bija klāt.


7.lpp. Reportāža. Nūjošanas festivāls arvien populārāks
Īpaši vasarīgos laika apstākļos Ventspils Piedzīvojumu parkā noticis trešais Latvijas nūjošanas festivāls, kas kopā pulcēja rekordskaitu – 400 – dalībnieku, kuri bija ieradušies no vairākām Latvijas pilsētām un novadiem. Jau zināms, ka šāds pasākums notiks arī nākamā gada 17. augustā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: