Pašvaldības SIA „ŪDEKA” informē, ka sakarā ar pastiprinātu ūdens uzduļķošanos Inženieru ielas deviņstāvu mājas rajonā, tīru dzeramo ūdeni arī trešdien, 15.augustā, iedzīvotāji var saņemt no speciālas ūdens mucas.

Tā novietota pagalmā pie Inženieru ielas nama Nr. 81. Tā kā pašvaldības SIA „ŪDEKA” īpašumā ir tikai viena šāda muca, tad pēc nepieciešamības tā tiks uzpildīta un nogādāta atpakaļ minētajā vietā. Dzeramā ūdens muca pie Inženieru ielas nama Nr. 81 atradīsies tik ilgi, līdz ūdens uzduļķošanās būs beigusies.

 

Iedzīvotājus, kam avārijas rezultātā uzduļķotā ūdens dēļ radušās problēmas ar ūdens filtriem, aicinām vērsties pašvaldības SIA „ŪDEKA” dispečeru dienestā pa tālruni 636 61115, lai risinātu jautājumu par filtru nomaiņu vai tīrīšanu.

 

Kā jau iepriekš informējām, otrdien, 14.augustā, veicot siltumtrases rekonstrukcijas darbus, tika aizskarta un bojāta maģistrālā ūdensvada caurule. Tā rezultātā bez ūdens uz vairākām stundām palika astoņas deviņstāvu mājas Inženieru ielā. Otrdienas vakarā caurule tika salabota un ūdens padeve iedzīvotājiem atjaunota.

 

Pašvaldības SIA „ŪDEKA” atvainojamas iedzīvotājiem par sagādātajām neērtībām!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: