Divas dienas divas pasaulē slavenas skeitbordistu komandas Sweet un Sk8mafia viesojās Ventspilī.

Trīspadsmit ekstrēmie jaunieši ieradušies Latvijā Eiropas tūres ietvaros, kuras laikā viņi apmeklē sacensības, viesojas pie sava amata brāļiem un filmē jaunus videoklipus.

 

Ventspilī komandas ieradušās pēc īpaša Madara Apses ielūguma. Madars ir ventspilnieks, kas lepojas ar savu pilsētu un ir atpazīstams un talantīgs skeitbordists ne tikai Latvijā, bet arī Eiropā un pat visā pasaulē.

 

Skeitbordisti Ventspilī apmeklēja un filmējās vasaras skeitparkā un Piedzīvojumu parkā. Atzinīgi vārdi tika veltīti gan skeitparka plašajām iespējām, gan Piedzīvojumu parkā izvietotajam gaisa spilvenam (Airbag). Jaunieši novērtēja arī Ventspils vidi, izmēģināja aizraujošās Piedzīvojumu parka atrakcijas.

 

Ventspils apmeklējums liels ieguvums bija ne tikai abām komandām, bet arī vietējiem skeitbordistiem, jo klātienē viņi varēja vērot pasaules līmeņa sniegumu un satikt tādus sportistus kā Wes Kremer (ASV), Jonas Skroder (Dānija), Georges Agonkouin (Francija) un Jimmy Cao (ASV). Abas komandas plāno vēlreiz atgriezties Latvijā, komanda Sweet septembrī, bet Sk8mafia nākošajā gadā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: