Pārventas sporta kompleksa futbola laukumā tautas sporta programmas „Nāc un sporto!” ietvaros sadarbībā ar FK „Honda” un citiem atbalstītājiem tika organizēts FK „Honda” un „Nāc un sporto!” kausa izcīņa futbolā 7x7.

Apskati foto!

 

Turnīrā kopumā piedalījās astoņas komandas, kuras tika sadalītas divās līgās – Zelta un Sudraba. Katrā līgā startēja pa četrām vienībām.

 

Vissīvākā cīņa par uzvaru turnīrā risinājās Zelta līgā, kur tās čempioni tika noskaidroti tikai garā pēcspēles sitienu sērijā. Bez zaudējumiem turnīru noslēdza gan Hondas, gan Ventspils Termināla futbolisti, kuri savstarpējā spēlē cīnījās neizšķirti 0:0. Tā kā abas komandas bija izcīnījušas vienādu punktu skaitu un turklāt abām bija vienāda arī gūto un zaudēto vārtu attiecība, uzvarētājus nācās noskaidrot pēcspēles sitienu sērijā. Tajā tika izpildīti pat septiņi piegājieni, kuros noslēgumā aukstasinīgāki un veiksmīgāki izrādījās Hondas spēlētāji, kuras sastāvā spēlēja Ruslans Marčenkovs, Sergejs Ciganovs, Aleksandrs Novožilovs, Mihails Rjumšins, Romāns Ohrimenko, Vladimirs Isajevs, Aleksandrs Čikiņovs, Nikolajs Kozačuks un Jevgēņijs Siromolotovs. Jāatzīmē, ka FK „Honda” komandai šīs vasaras sezona ir ļoti izdevusies un veiksmīga, jo komanda ir kļuvusi par Latvija kausa ieguvējiem un Latvijas čempionāta otrās vietas ieguvējiem pludmales futbolā. Otrajā vietā turnīru noslēdza Ventspils termināls, trešajā Olympic, bet ceturtajā Depo 14.


Sudraba līgā situācija bija daudz vienkāršāka, jo tās uzvarētāji „911” futbolisti (Rafails Kaibeļevs, Igors Potapenko, Aliks Ivanovs, Valerjans Zaharevskis, Vladimirs Larionovs, Sergejs Rubļevskis, Aleksandrs Mastrjakovs, Viktors Reppeņiks un Staņislavs Jacukevičs) guva uzvaras visās spēlēs, turklāt nevienā no tām neielaižot nevienus vārtus. Otrajā vietā ar vienu zaudējumu ierindojās „Pārventa”, trešajā „Gālene”, bet kā ceturtie finišēja „Robiņi”.


Uzvarētāji abās līgās saņēma balvas un kausus no FK „Honda”, restorāna „Tex Mex” un Olimpiskā centra „Ventspils.”


Īpašs paldies par atbalstu turnīra organizēšanā Jurijam Strogonovam un Valdim Ziemelim.

 

ventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: