Ventspils Pilsētas svētku laikā jau ceturto reizi notiks Starptautiskais frizieru, stilistu un vizāžistu festivāls “Jūras orhideja”.

Šovu veidos labākie sava aroda meistari no Latvijas, Ukrainas un Turcijas, kas sniegs iespēju ventspilniekiem un pilsētas viesiem nokļūt neaprakstāma skaistuma pasaulē.

 

Festivāls notiks 4. augustā Dzirnavu laukumā, un tā sākums paredzēts plkst. 14.00. Vairāk kā divu stundu garā programmā uz skatuves tiks demonstrētas frizieru – modelētāju un vizāžistu veidotās modeļu parādes. Šajā gadā paralēli starptautiskajiem meistariem savus spēkus izmēģinās arī dalībnieki, kuri savas kolekcijas demonstrēs pirmo reizi. Notiks arī mini konkurss neprofesionāļiem.

 

Iepriekšējos trīs gados festivālā “Jūras orhideja” ir piedalījušies vairāk kā 200 frizieri, vizāžisti un Body Art meistari. Starp viņiem CMC – CAT prezidents, Izmira frizieru asociācijas pārstāvis, viens no slavenākajiem Turcijas frizieriem – stilistiem Harun CICI un Krievijas CMC prezidente, augstas klases stiliste, Ginesa rekorda un daudzkārtēju Starptautisku čempionātu laureāte Anna Mihailova.

 

Festivālu atbalsta: Ventspils pilsētas dome, a/s “Ventbunkers”, Valērijs Taļerčiks, Ventspils Profesionālā vidusskola, „Estel”, „KC Professional”, „Aloxxi”, „Red dot”, „Wella”, „Salon line”, „«Ventiņpurlād»”, „Kurzemes televīzija”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: