Futbola klubs Ventspils pastiprinājis aizsardzību un vidējo līniju, sastāvu papildinot ar jaunajiem Latvijas futbolistiem Igoru Tarasovu un Kasparu Dubru.

24 gadus vecais uzbrūkošais pussargs Igors Tarasovs karjeru sāka Skonto sistēma, vispirms uzspēlējot Olimpa rindās, bet pēc tam arī galvenajā komanda. Savukārt futbolista pēdējais klubs bija Azerbaidžānas čempionāta komanda Simurq PFC. Igors aizvadījis astoņas spēles Latvijas U21 izlasē un trīs mačus nacionālajā izlasē, bet virslīgā viņa rēķinā 133 mači un 13 vārti.

 

Arī 21 gadu vecais aizsargs Kaspars Dubra (attēlā) nāk no Skonto sistēmas, bet izmēģinājis spēkus arī Anglijā un Polijā. Šo sezonas spēlētājs uzsāka Polijas 1. līgas klubā Polonia Bytom, kurā laukumā devās četros mačos. 190 cm slaidais aizsargs spēlējis Latvijas U19 un U21 izlasēs, bet pagājušajā gadā debitēja arī valstsvienībā, tiesa laukuma pavadot vien pāris minūtes. Virslīgā Kaspars aizvadījis 60 mačus un guvis astoņus vārtus.

 

FK Ventspils nākamā spēle virslīgā gaidāma jau šīs nedēļas nogalē pret Skonto, taču, ja rīdziniekiem izdosies iekļūt UEFA Eiropas līgas nākamajā kārtā, mačs var tikt pārcelts. Savukārt 5. augustā Ventspilī viesosies Liepājas metalurgs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: