Ventspilī pieredzes apmaiņas braucienā ieradīsies Jēkabpils pašvaldības darbinieku delegācija.

Šodien divu dienu pieredzes apmaiņas braucienā Ventspilī ieradusies Jēkabpils pilsētas pašvaldības darbinieku delegācija, informēja pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Vizītes gaitā 50 Jēkabpils pilsētas pašvaldības darbiniekiem būs iespēja iepazīties ar dažādu jautājumu risināšanas metodēm citā pašvaldībā, gūt jaunas idejas, kā arī radošāk paskatīties uz esošo problēmu risinājumiem.

Kā pastāstīja Jēklabpils pilsētas pašvaldības Attīstības un investīciju nodaļas vadītāja Sandra Gogule, Ventspils par vizītes mērķi ir izvēlēta tādēļ, ka tā ir vienīgā no Latvijas lielajām pilsētām, ar kuru Jēkabpilij līdz šim nav bijuši izveidoti ciešāki sakari. Jēkabpils Latvijas lielo pilsētu saimei pievienojās 2009. gadā.

Jēkabpils pilsētas pašvaldības darbinieku delegācijas vizīte Ventspilī notiek Eiropas Savienības Sociālā fonda finansētajā projektā "Jēkabpils pilsētas pašvaldības darbinieku kapacitātes stiprināšana”.

Projekta kopējās izmaksas ir 16 701 lats bez pievienotās vērtības nodokļa, kas ir 100% Eiropas Savienības Sociālā fonda finansējums.

Projekta mērķgrupā ietilpst 80 pašvaldības darbinieki.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: