Laikraksta “Ventas Balss” otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Lielirbes baznīcā salaulāts pāris

Pēc vēsturiskās Lielirbes baznīcā ēkas pārcelšanas uz Piejūras Brīvdabas muzeju tajā notikusi pirmā laulību ceremonija.

2016.gadā var pietrūkt darbaspēka

Lai tiktos ar Kurzemes novada uzņēmumiem un godinātu tos, kas sociāli atbildīgi izturas pret saviem darbiniekiem, pagājušās nedēļas nogalē Ventspilī viesojās Latvijas Darba devēju konfederācijas vadītāja Līga Menģelsone.

2.lpp.Viedoklis: „Sods soda pēc”, laikraksta “Ventas Balss” žurnāliste Kristīne Klauze.

«Tiesiskas valsts un tiesību normu saprātīgas piemērošanas princips prasa, lai uzliktais sods būtu samērīgs. Taču brīžiem šķiet, ka soda uzlikšanas galvenais mērķis ir papildināt valsts kasi ar naudu, nevis, lai profilaktiski novērstu pārkāpumu, liktu cilvēkam pārdomāt un saprast, ka tā vairs darīt nevajag.»

3.lpp.

Ventspils venti atkal rullē

Kārtējo atzinību guvusi Ventspils ventu kampaņa – šoreiz sīvā konkurencē gūti panākumi starptautiskajā reklāmas festivālā Golden Hammer.

Neapmierina darba kvalitāte

Valijas kundze visu mūžu nodzīvojusi Ventspilī, bet nu mitinās pie mazmeitas Rīgā. Laiku pa laikam viņa atbrauc apkopt kapiņus, kuros atdusas vīrs un pašas mamma.

4.lpp. Intervija. Šodiena rīt jau būs vēsture

Muzejnieku kārtā bijušais mūziķis ANDIS DŪDIŅŠ ir 19. gadu. Strādājot Piejūras brīvdabas muzejā, viņš ļoti uzticas savai komandai, ar kuru šogad kopā tiek svinēti 50 gadi, kopš muzejā iekārtota pirmā ekspozīcija. Mežragu Andis ir nolicis malā, un tagad viņa favorīts ir Mazbānītis. Muzeja vadītājs ir iemācījies līdzdarboties Eiropas mēroja projektos, un arī tas iespējams tikai tādēļ, ka visapkārt ir labi kolēģi un sadarbības partneri.

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports. Mūsējie palīdz uzvarēt Baltijas mačos

Valmierā, Jāņa Daliņa stadionā, notika Valsts prezidenta balvas izcīņas sacensības vieglatlētikā, kas pirmo reizi tika aizvadītas jaunā veidolā. Tās reizē bija arī Baltijas valstu sacensības, un tajās pēc 14 gadu pārtraukuma uzvaras laurus atkal plūca Latvijas sportisti.

Latvija – otrā, Plēsnieks brauks uz Londonu

Mūsu sportisti izcīnījuši otro vietu starptautiskajās Baltijas kausa 2012 izcīņas sacensībās svarcelšanā, kurās jau olimpieša statusā varēja startēt Artūrs Plēsnieks, jo tieši pirms tām viņš uzzināja, ka ir kvalificējies Londonas olimpiskajām spēlēm.

Macukam uzvara Eiropas čempionāta posmā

Motokluba Rodeo braucējs Toms Macuks triumfējis MX1 klases Eiropas čempionāta posma sacensībās motokrosā, kas notika tepat kaimiņos – Lietuvā, Kauņā.

7.lpp. Mainās transporta shēma

Šonedēļ sāksies Dzintaru ielas rekonstrukcija, līdz ar to mainīsies transporta kustības shēma. Ventspils reisa autobusi rekonstrukcijas pirmajā posmā kursēs bez izmaiņām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: