Piektdien Ventspilī pieredzes apmaiņas vizītē ieradīsies Liepājas pilsētas Būvvaldes pārstāvju delegācija 25 cilvēku sastāvā - Būvvaldes vadība, biroja darbinieki, arhitekti un plānotāji, pieminekļu aizsardzības, inženierkomunikāciju, ainavas un vides dizaina speciālisti un būvinspektori.

Liepājniekus interesē Ventspils jaunākās arhitektūras un būvniecības veiksmes, ostas un ražošanas infrastruktūra, gan arī labiekārtojuma un vides dizaina risinājumi.

Vizītes ietvaros viesi Ventspils pilsētas domē tiksies ar Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja 1. vietnieku infrastruktūras jautājumos J. Vītoliņu, Arhitektūras un pilsētbūvniecības nodaļas vadītāju M. Boži, vadītāja vietnieci E. Zaharovu, Pilsētas galvenās arhitektes vietnieci vēsturiskās pilsētvides jautājumos I. Apmani,  Pilsētas ainavu arhitekti A. Neilandi un Būvniecības administratīvās inspekcijas nodaļas vadītājas vietnieku J. Rasu.

Pēc pieredzes apmaiņas diskusijas viesi apmeklēs arī Livonijas ordeņa pili, Prāmju termināli, Pārventas bibliotēku, A/s „Baltic Coal terminal” un p.i.i. „Bitīte”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: