Laikraksta “Ventas Balss” piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Nometņu laiks sācies

Ventspils puses bērniem nometņu piedāvājums vasarai nav plašs. Vecākiem nākas piedomāt, kā nodarbināt savas atvases garajos vasaras mēnešos, lai brīvlaiks nepaietu tikai pie datora un televizora.

VID aiztur nodokļu krāpniekus

Saistībā ar PVN krāpšanos Valsts ieņēmumu dienests apturējis noziedzīga grupējuma darbību. Vairākas kratīšanas veiktas arī Ventspilī.

2.lpp. Viedoklis: „Viens pats mājās”, laikraksta “Ventas Balss” galvena redaktore Gundega Mertena.

«Skolēnu brīvlaiks tradicionāli nāk kopā ne tikai ar vasaras priekiem, bet arī arī vecāku raizēm par to,kur likt bērnus. Viena kopīga plāna, ko vislabāk būtu darīt bērniem vasarā, nav. Tāpat, kā nav vienas receptes visiem vecākiem.»

3.lpp.

Jangs visticamāk ir aizmucis

Ventspils klubā spēlējošais amerikāņu basketbolists Džamars Jangs, visticamāk pat netaisās atsēdēt piecu diennakšu administratīvo arestu par braukšanu dzērumā.

Modelē iecerētās ziedu skulptūras

Trešdien pie pilsētas sporta iestādēm – Olimpiskā centra galvenās ieejas un Pārventas sporta centra – notika topošo puķu skulptūru modelēšana.

4.lpp.

Ļaunprātīgos slimotājus pārbaudīs komisija

Bieži vien nākas atlikt tiesas sēdes, jo kārtējo reizi nav ieradies saslimušais apsūdzētais vai liecinieks. Tagad aizdomīgos slimotājus pārbaudīs speciāli izveidota ārstu komisija.

Dzied solo un grupās

Popgrupas Jūras akmentiņi dziedātāji guvuši panākumus divos konkursos. Īpaši veicies Katrīnai Bindrei.

Selgā atkal sporta diena

Pansionāta Selga aizvadīta sporta diena, kurā tā iemītniekiem bija iespējams uzspēlēt dažādas galda spēles, uzsists novusu un arī pavērot nūjošanas paraugdemonstrējumus.

5.lpp.6.lpp. TV Programma

7.lpp. Izglītība. Melnā svītra eksāmenos

Šogad Valsts Izglītības satura centra atsūtītajos eksāmenu darbos konstatētas vairākas neprecizitātes, kas apmulsinājušas kā skolēnus, tā skolotājus.

Plāno atvērt jaunas grupiņas

Vairākās Latvijas pašvaldībās viena no sāpīgākajām problēmām ģimenēm ar maziem bērniem ir vietu trūkums bērnudārzā. Ventspilī šī problēma ir pilnībā atrisināta, tomēr pašvaldībā gādā, lai arī nākotnē vieta bērnudārzā būtu ikvienam mazulim.

8.lpp. Sporto un atpūties

9.lpp. Veselība. Gunta meklē slimnieku tuviniekus

«Reiz slimnīcā kāds vīrietis teica, ka atnācis pie manis. Pirmajā brīdī nepazinu, ka tas ir cilvēks, kurš bija apsaldējis pēdas un mēģinājis sakārtot savu dzīvi,» atceras slimnīcas sociālā darbiniece Gunta Piusa.

Ja smagas un pietūkušas kājas

Kāju vēnu problēmas sastopamas gandrīz pusei cilvēku. Par tām liecina ne tikai redzami izspiedušies vēnu mezgli, bet arī pietūkums un smaguma sajūta vakaros. Turklāt siltajā gadalaikā vēnu problēmas saasinās. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: