Laikraksta “Ventas Balss” pirmdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Grots aizkuģo uz postamentu

Latvijā vecākais Baltikas tipa zvejas traleris Grots zvejā dodas pēdējās dienas. Jūras svētkos Grotu svinīgi nodos Ventspils muzejam. Tikmēr ventspilnieki aktīvi diskutē, kur varētu būt tralera pēdējā stāvvieta.

Neizdodas piekukuļot policistu

Ceļu policija Ventspilī aizturējusi kādu autovadītāju, kas mēģinājis piekukuļot likumsargus, lai izvairītos no soda par agresīvu braukšanu.

 

2.lpp. Viedoklis: „Visi dara tā...”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Senāk visās svinībās un svētkos ļaudis laiku pavadījuši dancodami tautiskās dejas, ejot rotaļās, kurās varēja piedalīties visi – kā veci, tā jauni, lieli un mazi. Arī mūsdienās, ja ģimenē vai kompānijā gadās kāds uzņēmīgāks un kustīgāks svinētājs, pie galda nav jāsēž.»

 

3.lpp.

Mūsu uzņēmumi izpelnās īpašu uzmanību

ASV vēstniece Džūdita Gārbere savā pēdējā vizītē Ventspilī tikās ar mūsu uzņēmējiem, soloties informāciju par tiem nodot tālāk – gan Vašingtonā, gan nākamajam vēstniekam Latvijā cerībā, ka veidosies veiksmīgi biznesa sakari arī starp Ventspils un ASV uzņēmējiem.

 

4.lpp.

Diplomus saņem bakalauri un maģistri

Šogad Ventspils Augstskolu (VeA) absolvējuši 185 absolventi – 156 saņēmuši bakalaura līmeņa diplomus, bet 29 – maģistra diplomus.

Paviesojies Dēmonu dārzā!

«Gleznotājs nevar gleznot automātiski. Darbos ir mana būtība, mana sūtība, un man tā ir jāizglezno ārā,» tikšanās reizē saka māksliniece Baiba Briede. Viņas darbu izstāde Dēmonu dārzs līdz 12. jūlijam apskatāma Galvenās bibliotēkas pirmā un otrā stāva telpās.

Meža ielā sašauj kaiju

Kāds Meža ielas iedzīvotājs iešāvis galvā kaijai. Policija ierosināja kriminālprocesu, taču šobrīd tiek lemts par tā izbeigšanu.

 

5.lpp. Ziņas.Sports.

Man nav izvēles – es dzirdu tavu balsi

Šāds nosaukums, patapināts no Edvīna Raupa dzejoļa, dots Rakstnieku mājas vadītājas Andras Konstes sastādītājai patriotiskās dzejas izlasei. Tajā netiek bakstīts ar pirkstu Tev būs mīlēt savu Dzimteni!

Galda hokejā – Eiropas cīņas

Rīgā norisinājās 6. Eiropas čempionāts galda hokejā, kurā Latvijas izlases sastāvā startēja arī pieci mūsu pilsētas spēlētāji, kas palīdzēja tai izcīnīt godpilno trešo vietu kopvērtējumā.

FK Ventspils trenējās ar čempioniem

Savdabīgu treniņu aizvadījuši FK Ventspils futbolisti, jo pie viņiem viesojās visīstākie čempioni – komandas Kur ir mana pensija? spēlētāji, kas ieguvuši Biznesa inkubatora kausu.

 

6.lpp. – 7.lpp. Dome informē. Pilsētas balvas kandidāti 2012.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: