Vasaras tūrisma sezona atklāta ar skrējienu "Noskrien bānīti" un tradicionālo velobraucienu pa pilsētas ielām.

Skrietis ar bānīti vējainā sestdienas rītā vēlējās vairāki desmiti sriešanas cienītāju. Bānītis galapunktā „Kalna stacija” piestāja pēc 8 minūtēm un 20 sekundēm. Pirmais no vīriešu kārtas pārstāvjiem finišēja Inguss Šķibelis, kurš arī uzrādīja labāko rezultātu – 7 minūtes un 37 sekundes.

Vēl bānīti pārspēt izdevās Guntim Grīnvaldam (7:42), Aināram Matisonam (8:00), Edijam Kizenbaham (8:07) un Aleksim Mickusam (8:10). Toties pirmā no daiļā dzimuma pārstāvēm finišēja Adelīna Vanaga. Ātrākie skrējēji un labākā dāma balvā saņēma ielūgumus apmeklēt Ūdens atrakciju parku.

Foto no skriešanās ar bānīti!


Velosezonas atklāšanas pasākums pulcēja ap 500 dalībnieku kopīgam izbraucienam pa jaunajiem veloceliņiem cauri pilsētai. Finišā dalībnieki saņēma sertifikātus par piedalīšanos velo sezonas atklāšanā un siltu, spēcinošu zupu. Paši mazākie varēja piedalīties satiksmes drošības aktivitātēs un uzzināt kā pareizi un droši braukt pa Ventspils ielām.

Atraktīvākiem braucējiem bija iespēja pretendēt uz nominācijām un iegūt savā īpašumā vērtīgas balvas no Ventspils Ūdens piedzīvojumu parka.
Balvas ieguva:

  • Stilīgākais braucējs – Kerija Kate Tālberga;
  • Modīgākais braucamrīks – Ģirts Fogels;
  • Komanda ar vienotības spēku – Ellišķīgais sešinieks;
  • Svarīgākais pedāļminējs – Māris Birzulis;
  • Velo baudītājs – Inga Ozoliņa ar meitiņu Alīsiju Ozoliņu;
  • Nākotnes Cerība – Daniela Kalniņa;
  • Sportiskākā ģimene – Drieku ģimene.

Par prieku pasākuma dalībniekiem Piedzīvojumu parkā uzstājās pūtēju orķestris „Ventspils”, grupa „Dullīši”, Laura Rubīna un "Musiqq".

Velosezonas atklāšanas foto šeit un šeit!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: