Latvijas futbola čempionātā neveiksmi piedzīvojuši FK Ventspils futbolisti, kas savā laukumā ar 1:2 piekāpās Daugavpils Daugavai, tā neizmantojot iespēja izvirzīties pirmajā vietā turnīra tabulā.

Mačs noritēja nepārtraukta lietus pavadībā, tāpēc spēlē netrūka kļūda un negaidītu pavērsienu, taču teikt, ka tas bija noteicošais šajā mačā, protams, nevar. Visu izšķīra standartsituāciju izspēle, un šajā elementā pārāki izrādījās viesi.

Visi vārti šajā mačā tika gūti otrajā puslaikā. Vispirms uz ventspilnieku vārtiem tika nozīmēts 11 metru soda sitiens, kuru realizēja Mamuka Gongadze, bet drīz vien Daniils Turkovs panāca izlīdzinājumu, vārtus gūstot pēv stūr sitiena. 70. minūtē stūra sitienu izpildīja daugavpilieši, un viss beidzās ar Jurija Sokolova precīzu sitienu. Vēlreiz panākt izlīdiznājumu ventspilniekiem neizdevās.

Šajā kārtā fiksēti vairāki negaidīti rezultātu, bet par lielāko pārsteigumu parūpējās Metta/LU, savā laukumā ar 4:1 pieveicot Liepājas metalurgu. Skonto futbolisti, kas pirms šīs kārtas bija čempionāta vadībā, savā laukumā ar 2:3 piekāpās FK Jelgava, bet ar bezvārtu neizškirtu beidzās Spartaka un FC Jūrmala, kā arī Gulbenes un Rīgas Daugavas spēles.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: