Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Autobusos var iestāties klusums

Autortiesību aizstāvju prasības kļūst arvien nekaunīgākas. Nu viņi grib uzlikt maksu arī par mūzikas klausīšanos sabiedriskajā transportā. Ventspils reiss pagaidām maksāt netaisās.

Puķīšu izbraukātāja lieta turpināsies

Ventspils tiesa ir attaisnojusi Dmitriju par četru jūrmalas dedestiņu sabojāšanu ar motociklu. Tomēr attaisnojošais spriedums ir pārsūdzēts.

2.lpp. Viedoklis: „Cita acīm”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena
«Šad tad ir vērts ieklausīties svešinieku teiktajā kaut vai tāpēc vien, lai samazinātu dzīves tempu un aizdomātos par to, ko, skrienot varbūt esam palaiduši garām. Tādu iespēju mums dāvā arī nesen iznākušā Žana Pola Kofmana grāmata Kurzemi francūža acīm.»

3.lpp.

Kara upurus piemin divreiz

Otrā pasaules kara upurus Ventspilī, līdzīgi kā citviet Latvijā, piemin divreiz: vieni to dara 8., bet citi – 9. maijā. Ir arī cilvēki, kuri apmeklē abus šos pasākumus.

Britu tūristi atbrauc vagonos

Šonedēļ Ventspili lielā skaitā apmeklējuši britu tūristi, kas pilsētā ieradušies savdabīgā veidā – ar pasažieru vilcienu.

4.lpp.

Lielie Akmeņi uzvar Trīs priedēs

Konkursā – festivālā Tusiņš trīs priedēs uzvaras laurus, skatītāju simpātijas un žūrijas atzinību ieguvuši pospstudijas Jūras akmentiņi grupa The Stones, panākumi arī grupai Viva.

5.lpp. Darbs un nauda. Paplašinās fotopakalpojumu lauciņš

Maija sākumā Ventspils Augsto tehnoloģiju parka Biznesa inkubatora draudzīgajai kompānijai pievienojās jauns, perspektīvs uzņēmums Windau Studio, solot iedzīvotājiem un mūsu pilsētas uzņēmumiem jaunus fotopakalpojumus.

Nodokļu samazinājumam jābūt saprātīgam

Valdības aprindās uzsāktā diskusija par nodokļu samazinājumu kopumā raisa pozitīvas atsauksmes Ventspils uzņēmēju vidē.

6.lpp. Sports. Rodeo kāpj uz augšu un iebrauc trijniekā

Vīrs un vārds. Motokluba Rodeo direktors Arvis Sanders pēc Latvijas čempionāta pirmā posma, kurā kluba komanda izcīnīja ceturto vietu, sacīja, ka nākamajā būs jau daudz labāk. Nu viņa vārdi apliecināti arī ar darbiem, jo ventspilnieki otrajā posmā izcīnījuši otro vietu.

Jaunajiem basketbolistiem Latvijas zelts

Sports skolas Spars U19 vecuma basketbolisti izcīnījuši Latvijas Jaunatnes basketbola līgas čempiona titulu, tādējādi rādot labu piemēru lielajai BK Ventspils komandai.

7.lpp. Veselība. Apsēdies. – Labāk pastāvēšu!

Sēdošs darbs, sēdēšana pie televizora vai datora ekrāna, auto stūres, rindā pie daktera... Pat izmantojot sabiedrisko transportu, jau iekāpjot ar acīm meklējam brīvu vietiņu, kur atkrist.

Ziedēšanas laika alerģijas

Laikā, kad viss zied un zaļo, dažiem cilvēkiem pēkšņi sākas iesnas un šķavas.

Tās ir pirmās ziedputekšņu izraisītas alerģijas pazīmes.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: