Basketbola kluba Ventspils leģionārs Džamars Jangs dažas dienas pirms LBL finālsērijas sākumā pieķerts reibumā vadot transporta līdzekli.

Policijas informācija liecina, ka Jangs apturēts 3. maijā ap pulksten 1 naktī Sarkanmuižas dambī. Basketbolista izelpā konstatētas 1,16 promiles alkohola, tāpēc par šo pārkāpumu sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols, bet jau tuvākajā laikā arī tiks lemts par soda mēru.

 

«Sports nav savienojams ar bezatbildīgu dzīvesveidu, sportā jāvalda augstiem profesionalitātes un ētiskajiem standartiem, kas ir klajā pretrunā ar notikušo. Džamars Jangs nožēlo notikušo un atzīst, ka nav rīkojies atbildīgi, vienlaikus gan basketbolists, gan Basketbola klubs „Ventspils” par notikušo atvainojas saviem atbalstītājiem un līdzjutējiem. Tuvākajā laikā kluba vadība ar sportistiem atkārtoti pārrunās klubā noteiktos profesionālās ētikas standartus, lai tiktu ievērota profesionālā disciplīna un netiktu apdraudēta komandas izvirzīto mērķu sasniegšana un kluba reputācija,» teikts BK Ventspils oficiālajā paziņojumā.

 

Jau ziņots, ka BK Ventspils pirmajā LBL finālspēlē ar 66:83 izbraukumā piekāpās VEF, bet, neskatoties uz nepatikšanām, tieši Jangs bija komandas uzbrukuma līderis, gūdams 17 punktus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: