21. maijā no plkst. 12 līdz 18 Vārves pagasta Ventavā notiks tradicionālais pavasara gadatirgus, kurā katru reizi palielinās gan tirgotāju, gan apmeklētāju skaits.

Pasākumu organizēs pagasta pārvaldes apkārtnē, varēs iegādāties dažādus lauku labumus, piemēram sklandraušus, maizi, sieru, zivis, kūpinājumus, amatnieku darinājumus – rotas, māla traukus, grāmatzīmes, ādas makus, lina kleitas –, stādus, tostarp tomātu, rožu, liliju, rūpniecības preces un pārtiku, ar ko našķēties gadatirgū.

Kultūras programmu "Kaimiņu būšana" veidos amatiermākslas kolektīvu dalībnieki no Puzes, Zirām, Užavas, Tārgales, Jūrkalnes, Ugāles un Vārves. Interesanta būs sacenšanās umurkumura pievarēšanā, cīnoties par titulu "Ātrākais augšā". Gadatirgū notiks dažādi konkursi un izsole, tiks iekārtots fotostūrītis, būs padomāts arī par bērniem, aicinot viņus iesaistīties radošajās darbnīcās, vizināties ar elektromobiļiem, iet rotaļās un spēlēt spēles.   

Plkst. 16 koncertā uzstāties trīs "Apvedceļa" mūziķi, izpildot grupas populārākās melodijas. Uz skatuves sestdien būs redzami arī grāfs un grāfiene Lambsdorfi, kuri izstāstīs intriģējošu stāstu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: