Covid-19 dēļ līdz pirmdienai, 4. aprīlim, Ventspils novada Piltenes iedzīvotāji nevarēs saņemt pakalpojumus vietējā pasta nodaļā, informē AS "Latvijas pasts" pārstāvji.

Klientiem tiks nodrošināta iespēja pasta pakalpojumus saņemt pēc pieprasījuma pie pastnieka dzīvesvietā vai apmeklēt tuvāko pasta nodaļu Ventspilī, Lidotāju ielā 24 vai Platajā ielā 8.

Pastnieks klienta dzīvesvietā nodrošina tos pašus pakalpojumus, kas pieejami pasta pakalpojumu sniegšanas vietā, proti, vēstuļu korespondences - vēstules, pastkartes, bandroles - un pasta paku sūtījumu piegādi, pieņemšanu un nosūtīšanu, pastmarku un aplokšņu iegādi, preses izdevumu abonēšanu, naudas pārvedumu un pensijas saņemšanu, komunālo un citu rēķinu apmaksu, iemaksas Pasta norēķinu sistēmas kontā, komercpreču iegādi.

Ar pastnieka starpniecību Piltenes iedzīvotājiem iespējams saņemt arī skaidras naudas izmaksu no Pasta norēķinu sistēmas konta.

Saņemot aicinājumu par reģistrēta sūtījuma izņemšanu, iedzīvotājiem ir iespēja pieteikt sūtījuma bezmaksas saņemšanu dzīvesvietā, iepriekš zvanot pa tālruni 67008001, 27008001 un norādot datumu, kurā klients vēlas saņemt sūtījumu. Savukārt, apmeklējot Ventspils 2. pasta nodaļu Lidotāju ielā 24, sūtījumu saņemšana bez iepriekšēja pieteikuma iespējama pirmdienās, trešdienās un piektdienās no plkst.8 līdz 18 un otrdienās un ceturtdienās no plkst.8 līdz 19.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: