Fix Price zemo fiksēto cenu veikalu ķēde turpina paplašināšanos Latvijā, sākot darbu Ventspilī, Kuldīgas ielā 23, kas pēc skaita ir 26. uzņēmuma veikals. Latvijā esošo veikalu kopējā platība tagad ir aptuveni 8000 kvadrātmetri.

Veikalā ir pilns preču klāsts par zemām cenām – kopumā vairāk nekā 2000 pārtikas produktu, sadzīves ķīmijas, higiēnas preču, mājas aksesuāru, kancelejas preču, rotaļlietu un citu preču kategoriju vienību. Veikala kopējā platība ir 406,5 kvadrātmetri, no tiem tirdzniecības zāle aizņem 252 kvadrātmetrus un noliktava – 143 kvadrātmetrus.  

Dace Grundmane, SIA FP LV valdes locekle, saka: ''Uzņēmumam Latvijā ir ilgtermiņa attīstības plāni – 2022. gadā ir paredzēts palielināt esošo veikalu apgrozījumu un dažādās Latvijas pilsētās un reģionos atvērt vismaz desmit jaunus veikalus. Šobrīd uzņēmumā strādā vairāk nekā 200 cilvēku, un ar katru jaunu tirdzniecības vietu darbinieku skaits pieaug. Esam priecīgi atvērt jaunu veikalu Ventspilī un strādājam pie mūsu tīkla tālākas dinamiskas attīstības Latvijā.''

Veikalā uz atsevišķiem plauktiem ir izvietotas Ukrainā ražotās preces - vairāk nekā 70 pozīcijas starp pārtikas precēm, 35 - sadzīves ķīmija, kosmētika un nepārtikas preces.

Tāpat kā citās Fix Price tirdzniecības vietās Latvijā arī jaunajā veikalā būs atrodamas dažādu valstu un reģionu preces: rotaļlietas, mājas aksesuāri, mazās elektronikas preces no Dienvidaustrumāzijas, pārtikas preces no Latvijas, Lietuvas, Polijas un citām valstīm, sadzīves ķīmija no Eiropas valstīm. Veikalā būs atrodamas arī Ukrainas produkcija – vairāk nekā 70 pārtikas preču, 35 sadzīves ķīmijas, kosmētikas un nepārtikas preču.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Ūsiņš 08.04.2022, 13:23:30

    Briesmīgi, pārsvarā visas preces ražotas krievijā un baltkrievijā!!!!

  • 0
    Vadims Kevrelis 08.04.2022, 15:06:30

    Nesen vienā no ziņu portāliem bija raksts par šo un citu veikalu (Mere) kuru patiesie īpašnieki ir Krievijas pilsoņi.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: