Ventspils novada pašvaldība atbalsta dažādas senioru aktivitātes, un 25. augustā Jūrkalnē notiks senioru sporta spēles "Ar smaidu pa dzīvi!". Šajā pasākumā var piedalīties visi, kas sasnieguši 50 gadu vecumu un jūtas sirdī jauni, jo spēļu galvenā būtība ir saturīga laika pavadīšana ar vieglām sportiskām aktivitātēm.

Dalībniekiem nebūs jāuztraucas, vai viņi spēs veikt visus uzdevumus, jo tie nebūs sarežģīti un neprasīs lielu fizisko piepūli, bet garantēs jautrību. Paredzēti individuāli starti un komandu stafetes, notiks koncerts.
Plānot šī gada novada senioru sporta spēles ierosināja Jūrkalnes tautas nama vadītāja Kristīne Skrulle. Visus sagatavošanas darbus un norises nodrošināšanu uzņēmušās novada kultūras darbinieces.
Ņemot vērā valstī noteikto epidemioloģisko  kārtību, sporta spēlēs drīkstēs piedalīties dalībnieki, kuri uzrādīs Covid-19 sertifikātu par pilnu vakcinācijas kursa pabeigšanu vai infekcijas izslimošanu pēdējā pusgada laikā un personas apliecinošu dokumentu.

Senioru sporta spēļu "Ar smaidu pa dzīvi!" norise:
- no plkst. 14.30 - ierašanās, komandu reģistrēšanās, iekārtošanās pie galdiņa, fotografēšanās;
- plkst. 15 - spēļu atklāšana ar jautru katras komandas pieteikumu;
- plkst. 15.30 - individuālie starti trīs vecuma grupās sievietēm un vīriešiem;
- plkst. 17 - komandu stafetes;
- plkst. 17.30 - Ainara Bumbiera koncerts;
- plkst.18.30 - uzvarētāju apbalvošana.

Interesentiem līdz 20. augustam jāpiesakās pie sava pagasta Senioru padomes pārstāvja.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Briedēns 05.08.2021, 21:50:57

    Šķirošana. Stulbums...

  • -1
    Cibiņš 05.08.2021, 22:11:02

    Lai kuplinātu šķidrās vakcinēto dalībnieku rindas, ārpus konkurences sacensībās startēšot Krāniņš un Pavļuks. Tik neviens neiedomājaties Krāniņu fotogrāfēt. Par tādu nodarbi vienam veikala apsargam nupat piespriests 500 eur sods (Delfi un TVNET ziņa).

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: