Ventspils novada Bērnu un jaunatnes sporta skolas direktore Jolanta Ziemele ar savu komandu piedāvā sporta skolas audzēkņiem iesaistīties sacensībās "Mājsēdes četrcīņa". Tās attālināti notiks no 22. marta līdz 18. aprīlim.

Šāda aktivitāte organizēta, lai uzmundrinātu jaunos sportistus, kuriem tagad nav iespēju piedalīties klātienes sacensībās un gūt pozitīvas emocijas. Daudzi sporta skolas audzēkņi trenējas arī pandēmijas laikā, bet, ja kādam zudusi motivācija nodarboties ar sportu, "Mājsēdes četrcīņa" būs kā radīta viņam.

Lai iesaistītos sacensībās, piecas reizes nedēļā desmit reizes dienā jāsaliec rokas, jāveic 20 pietupienu, bet 30 reižu - vēdera preses vingrinājums, savukārt plankā jānoturas 40 sekunžu. Jāpiesakās pie sporta skolas treneriem: Kaspara Gulbja, Aivara Čakļa, Reiņa Ziemeļa vai Annas Gulbes. Video pamācība, kā veicami vingrinājumi, būs pieejama sporta skolas "Facebook" lapā "Ventspils novada Bērnu un jaunatnes sporta skola". Sacensību dalībniekiem katru dienu vajadzēs nofilmēt, kā tiek veikti vingrinājumi, viņi saņems treneru atbalstu.  

Pasākuma rīkotāji ir padomājuši arī par balvām. Galveno no tām - skrituļslidas - izlozēs starp tiem dalībniekiem, kas būs 100% izpildījuši sacensību noteikumus. Citi veiksmīgākie saņems piemiņas kausus un medaļas. Ja ārkārtas situācija turpināsies, sporta skolas direktorei Jolantai Ziemelei ir padomā citi mājsēdē veicami uzdevumi.  

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: