21. un 22. janvārī notiks Ventspils novada attīstības programmas un vides pārskata publiskās apspriešanas sanāksmes. Iedzīvotāji aicināti izteikt savu viedokli par pašvaldības darba plānu nākamajiem septiņiem gadiem.

Attīstības programma 2020.-2026. gadam ir vidēja termiņa teritorijas attīstības plānošanas dokuments, kurā noteiktas prioritātes un pasākumu kopums vietējās pašvaldības attīstības stratēģijā izvirzīto ilgtermiņa stratēģisko uzstādījumu īstenošanai. 2019. gada sākumā organizēta un vasarā turpināta iedzīvotāju un uzņēmēju aptauja, jūnijā rīkotas tematiskās darba grupas ar pašvaldības speciālistu, uzņēmēju un sabiedrības pārstāvju līdzdalību, uzzinot viņu viedokli pat novada attīstības prioritātēm.

Līdz 28. janvārim notiek Ventspils novada attīstības programmas 2020.-2026. gadam projekta redakcijas un vides pārskata projekta publiskā apspriešana. Iedzīvotāji aicināti iepazīties ar plānošanas dokumenta un vides pārskata redakciju un izteikt viedokli, piedaloties sanāksmēs vai iesūtot priekšlikumus rakstiski. Publiskās apspriešanas sanāksmes, kurās piedalīsies dokumenta izstrādātāji, SIA "Reģionālie projekti" speciālisti, un Ventspils novada pašvaldības vadība, 21. janvārī notiks Ventspilī un Vārves pagastā, bet 22. janvārī - Piltenē un Ugāles pagastā.

Lasi vēl

Komentāri (5)

  • -5
    Diena 19.01.2020, 11:41:46

    Nauv jauv tik traki!!! Zane pati stāstīja kā smagi strādāja, lai izsitu eiropas naudas Jūrkalnes Vētru muzejam un Vējturu namam, tā pat aizelsusies skrien meklēdama naudu un raksta projektus Saulgriežu pasākumam Ugunspļavā, kas ir skaista Zanes uzturēta tradīcija. Tā pat aktīvi meklē navdu Ugāles tautas nama sakārtošanai un raksta projektus Vāruves dejukolektīva jaunajiem tērpiem! Šovasar Piltenē būšot lielie operas svētki un nepieradinātais pikniks Užavas kāpās ar Imanta Kalniņa mūziku ko izpildīs Latvijā zināmi mūziķi. Zanei ir daudz gaišu ideju tikai domē neviens tās neatbalsta, labi, ka Zūru cukura muzeju un Ances muižas brīvā laika pavadīšanas centra izveidi atbalstīja, kas bija senas Zanes idejas! Tikai pateicoties Zanei tas viss ir noticis un kultūra mums ir aukstā līmenī! Lai jau rej tie kam jārej! Bet stiprie tik uz priekšu!

  • -1
    Elviss22 19.01.2020, 15:38:43

    Zane smagi strādā ha ha , nesmīdiniet tautu, viņai patīk tikai sevi reklamēt, tāpat kā vēl vienai otrai ar kultūru it kā saistītai.

  • -3
    Nif nifs 21.01.2020, 11:21:18

    :D :D :D kā man patīk šitie - aukstie - līmeņi, kurā mums ir kultūra!

  • 0
    krustmateflorence 21.01.2020, 12:15:50

    jānomaina viss vadošais sastāvs, un tad- jāsāk viss no baltas lapas... .
    tas kas tagad notiek, ir tālu no tā ko vairums Ventspilnieku vēlas.
    Un nesēsim naudu pa vējam.

  • 0
    krustmateflorence 21.01.2020, 15:57:48

    Rainis teica -mainīsimies uz augšu, un tad viss labais notiks.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: