Sporta hallē ''Pārventa'' pirmās Nacionālās līgas otrās kārtas spēles aizvadīja VK Ventspils volejbolisti, kas savā laukumā uzņēma abas spēcīgākās Austrumu grupas komandas - Daugavpils novadu un Ezerzemi/DU.

Sestdien VK Ventspils aizvadīja savu pirmo Nacionālās līgas otrās kārtas spēli ar Daugavpils novada komanda un izcīnīja uzvaru ar rezultātu 3:1. Galvenie panākumu kaldinātāji, katrs gūstot pa 16 punktiem bija Askolds Jāvalds un Rolands Ozoliņš.

Svētdien volejbolisti spēlēja ar Austrumu grupas spēcīgāko komandu Ezerzemi/DU un piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 0:3. Ventspilniekiem rezultatīvākais spēlētājs ar 14 punktiem bija Rolands Ozoliņš, bet astoņus punktus guva Matīss Kaņeps.

VK Ventspils komandas sastāvs: Matīss Kaņeps, Toms Šepte, Rolands Ozoliņš, Kārlis Kauliņš, Arvis Rūsis, Valters Gertners, Andis Bertāns, Andrejs Černuho, Andis Bogdanovs, Jevgēņijs Sikuriņecs, Arvis Anderšmits, Askolds Jāvalds, Edgars Rutkis, Reinis Grīnbergs, Jēkabs Avotiņš un Kristaps Šepte. Galvenais treneris Māris Bite, treneri Ilmārs Vensbergs un Salvis Cielavs.

Nākamo spēli mūs volejbolisti aizvadīs 2. februārī, kad izbraukumā spēlēs ar Jēkabpils/Juniori komandu.

Ar sacensību kalendāru var iepazīties: ŠEIT

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: