Ventspils novada pašvaldība izsludinājusi pieteikšanos projektu konkursam vides kvalitātes uzlabošanai, kā arī Solis 2019, kas paredzēts dažādiem uzņēmējdarbības projektiem.

Konkursā Solis 2019 uzņēmēju iniciatīvām Ventspils novadā sadalīs 12 000 eiro un tā uzdevums ir palīdzēt īstenot Ventspils novada uzņēmēju iniciatīvas, kas saistītas ar jaunu darbavietu izveidošanu, radot inovatīvus produktus un pakalpojumus ar paaugstinātu pievienoto vērtību, veicinot saimnieciskās darbības attīstību un dažādošanu.

Pieteikumus var iesniegt Ventspils novadā reģistrētas komercsabiedrības, individuālie komersanti, kā arī Valsts ieņēmumu dienestā kā saimnieciskās darbības veicēji reģistrētās fiziskās personas, kā arī fiziskās personas, kuru deklarētā dzīvesvieta ir Ventspils novadā, kas atbalsta gadījumā reģistrēsies kā saimnieciskā darba veicējas.

Vienam projektam maksimāli piešķiramais apjoms - 1000 eiro.

Projektu konkursa Mēs savā novadā 2019 uzdevums ir finansiāli atbalstīt Ventspils novadam nozīmīgas iniciatīvas ar plašu sabiedrības iesaisti dzīves un vides kvalitātes uzlabošanā, kas saistītas ar vides labiekārtošanu, infrastruktūras attīstību un novada tēla veidošanas aktivitātēm.

Projektu konkursa mērķi ir tūrisma attīstības veicināšana, pieejamības nodrošināšana vides objektiem, kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšana un novada, pilsētas, pagastu tēla veidošana.

Finansējums ir 5000 eiro, bet viena projekta realizēšanai piešķirs ne vairāk kā 500 eiro. Projektu pieteikumus var iesniegt Ventspils novadā reģistrētas biedrības un nodibinājumi.

Saņemtos pieteikumus abos konkursos izvērtēs Attīstības nodaļas darbinieki, bet lēmumu pieņems Teritorijas un ekonomikas attīstības komitejas pārstāvji.

Projektu iesniegšanas termiņš – 31. maijs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: