Līdz 10. maijam ventspilnieku ģimenēm ar bērniem ir iespēja piedalīties pašvaldības organizētajā fotokonkursā Mazais ventspilnieks.

Fotokonkursa tēma ir Mazulis bauda pavasari Ventspilī. Ventspilnieku ģimenes ar bērniņiem līdz 3 gadu vecumam ieskaitot fotografēt savus mazuļus un dalīties ar foto, nosūtot tās uz e – pastu: mazulis@ventspils.lv. Katrs dalībnieks var iesniegt ne vairāk kā vienu fotogrāfiju atbilstoši noteiktajai tēmai, kā arī autoram jānorāda vārds, uzvārds un kontaktinformācija.

Fotokonkursa ās fotogrāfijas vērtēs šim mērķim īpaši izveidotā programmas Ventspils – mazulim draudzīga pilsēta darba grupa, priekšroku dodot tām fotogrāfijām, kurās būs iekļauti dažādi Ventspils pilsētas atpazīstamības objekti, parādot atpūtas un tūrisma iespējas, ņemot vērā arī atbilstību noteiktajai tēmai, fotogrāfijas oriģinalitāti un kvalitāti. Konkursa darbi tiks atlasīti un vērtēti nākamo divu nedēļu laikā pēc konkursa darbu iesniegšanas termiņa beigām.

Trīs labāko fotogrāfiju autori balvā saņems dāvanu karti ģimenes fotosesijai Ventspilī, ielūgumu Ventspils Ūdens piedzīvojumu parka apmeklējumam visai ģimenei, ziedus un saldumus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: