Ventspils novada pašvaldība izsludina kultūras projektu finansēšanas konkursu, tādējādi atbalstot pašvaldības struktūrvienības, biedrības, sabiedriskās un privātās struktūras, kuras darbojas kultūras pasākumu organizēšanā Ventspils novada administratīvajā teritorijā.

Konkursa prioritātes: atbalsts inovatīviem un izglītojošiem projektiem visās kultūras nozarēs un projektiem, kas iezīmē gatavošanos Latvijas simtgadei, atspoguļo ar valsts dzimšanu saistītus vēsturiskus procesus, notikumus un godina ar tiem saistītas personības, akcentējot to nozīmību Latvijas un īpaši Ventspils novada kultūrvēsturiskajā aspektā, atbalsts projektiem, kas sekmē Ventspils novada kultūrvides attīstību, iezīmē apkaimju identitāti, veicina lokālo kopienu aktivitāti kultūras dzīvē un ir nozīmīgi saliedētas sabiedrības veidošanā.

Konkursam iesniegtos pieteikumus vērtēs Sociālās, izglītības, kultūras un sporta komitejas pārstāvji. Konkursa pasākumu finansējuma fonds ir 8000 eiro. Viena projekta īstenošanai var piešķirt ne vairāk kā 600 eiro. Projektu iesniegšanas termiņš – 15. marts.

Lasi vēl

Komentāri (1)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: