Tārgales pamatskola ir iesaistījusies "Erasmus+" programmas starpskolu stratēģiskās partnerības projektā "Komunikācija ir atslēga" (Communication Is the Key), kurā piedalās mācību iestādes arī no Rumānijas, Portugāles, Spānijas, Polijas, Bulgārijas un Turcijas.

No 16. līdz 18. novembrim notiks partneru pirmā tikšanās, katru skolu pārstāvēs divas personas, tādējādi darba vizītē pie tārgalniekiem ieradīsies 12 pedagogi, tostarp mācību iestāžu direktori. Viņi lems par projekta turpmākajām aktivitātēm, budžetu un logotipu, katrai skolai tiks uzticēts kāds uzdevums.

Tārgales pamatskolā viesi apmeklēs arī pamatskolas audzēkņu koncertu, veltītu Latvijas Republikas proklamēšanas dienai, Ventspils novada pašvaldībā ar viņiem tiksies domes priekšsēdētāja pirmais vietnieks Guntis Mačtams un Izglītības pārvaldes vadītāja Aina Klimoviča. Jauniešu mājā Ventspilī projekta partneri uzzinās, kā skolēni var pavadīt brīvo laiku pilsētā un Ventspils novadā.

"Erasmus+" programmas starpskolu stratēģiskās partnerības projekta "Komunikācija ir atslēga" (Communication Is the Key) mērķis ir pozitīva komunikācija, mācot skolēniem vairākas sociālās prasmes – pozitīvu saskarsmi, sadarbību, toleranci, daudzkultūru izpratni, emociju savaldīšanu, konfliktu un agresīvas uzvedības mazināšanu, personības attīstības veicināšanu, mācoties dzīvot harmonijā ar citiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: