Aizvadīti pirmie mači U20 hokeja izlašu turnīrā, kas Latvijas hokejistiem iesākās ar neveiksmi 1:4 pret Austrijas vienaudžiem.

Latvija jau mača otrajā minūtē tika pie vairākuma, bet devītajā minūtē arī atklāja rezultātu, turklāt Denisam Smirnovam vārtu guvumā asistēja ventspilnieks Artūrs Homjakovs. Diemžēl jau astoņas sekundes vēlāk mazākumā jau vajadzēja spēlēt mājiniekiem, bet austriešiem bija nepieciešamas vien 30 sekundes, lai to izmantotu – 1:1. Atlikušajā perioda daļā Latvija vairāk aizsargājās, bet otrajā trešdaļā komandas spēle kļuva ātrāka un precīzāka, kas ļāva ilgāk uzturēties arī sāncenšu laukuma pusē.

Diemžēl perioda vidū laukuma saimnieki saņēma pamatīgu triecienu – 18 sekunžu laikā tika ielaistas divas ripas, kas krietni iedragāja komandas apņēmību. Pēdējā trešdaļā Latvijas jaunie hokejisti ļoti centās kaut ko mainīt spēles ritējumā, tika pie vairākuma, daudz apdraudēja sāncenša vārtus un trāpīja pa stabu, bet atgūt kaut vienu ripu neizdevās. Toties austrieši minūti pēc mazākuma izturēšanas panāca 1:4...

Ar šādu pašu rezultātu noslēdzās dienas pirmā spēle, kurā baltkrievi pieveica Dānijas vienaudžus. Tieši Baltkrievijas izlase šovakar stāsies pretī Latvijai, bet diena sāksies ar Austrijas un Dānijas dueli.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    Cuca 10.11.2017, 13:29:48

    Cerams, kad vinnestu ar atspoguļos pirmajā lapā!

  • 0
    vinetine 10.11.2017, 22:39:03

    diezgan jocīgs gadījums- himnas NEatskaņošanu viesu komandai...

  • 0
    Krievlauks 11.11.2017, 20:10:01

    priekš Ventspils tā ir normāla paradība

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: