Jūras svētkos Ventspils muzejā būs apskatāma Ventspils novada medību trofeju izstāde 2010’ Zvēri mežos un ūdeņos, kurā varēs iepazīt Ventspils novada mežu bagātības.

Tamlīdzīga Ventspils novada medību trofeju izstāde notikusi tikai 2003. gada novembrī Ventspils muzejā. Izstādi bagātinās izbāztu zvēru un putnu tēli, kā arī pazīstamā dabas fotogrāfa Andra Eglīša īpaši Ventspils novada medību trofeju izstādei veidotais fotogrāfiju cikls.

Mednieki ar saviem guvumiem tiek gaidīti Ventspils muzejā no 28. jūnija līdz 2. jūlijam. Izstādē aicināti piedalīties mednieki ar Ventspils novadā savvaļā iegūtām medību trofejām, kas iegūtas sākot ar 2002./2003. gada medību sezonu, izstādē var tikt iesniegtas arī medību trofejas, kas jau ir piedalījušās valsts mēroga izstādēs, ja to apstiprina attiecīgs sertifikāts.

Protams, medību trofejām, kuras tiek iesniegtas vērtēšanai, jābūt pienācīgi sagatavotām eksponēšanai un vērtēšanai. Trofejas vērtēšanai tiek pieņemtas Livonijas ordeņa pilī sākot ar no 28. jūnija līdz 2. jūlijam, no plkst. 8.00 līdz plkst. 17.00. Tuvāka informācija pa tālr. 63621309 pie Ādama Grīnberga.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: